Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Mam ogromną prośbę. Otrzymałem wiadomość e-mail z informacją, że „Konto Allegro zostało zawieszone z powodu niepowodzenia weryfikacji operatora płatności. Zawieszenie konta Allegro nastąpiło na podstawie postanowień punktu 8.4 naszego Regulaminu”.
Z powodu mojego zaniedbania nie zauważyłem wiadomości e-mail z prośbą o weryfikację sprzed pół roku. Teraz chciałbym ponownie zweryfikować i odblokować moje konto. Jak mogę ponownie zweryfikować operatora płatności?
Po zawieszeniu konta nie otrzymałem wiadomości e-mail z prośbą o ponowną weryfikację operatora płatności. Co mam zrobić?
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
@blitzversand napisz
Skontaktowałem się z nimi, ale nie podali mi rozwiązania.
Teraz muszę ponownie zweryfikować operatora płatności, ale nie znalazłem wejścia do weryfikacji.
Dzień dobry @blitzversand! W tej sytuacji decyzję może podjąć tylko dział bezpieczeństwa, dlatego poczekaj proszę na odpowiedź w prowadzonej korespondencji e-mail.
Witam,
Służby bezpieczeństwa nie podały w piśmie żadnych szczegółowych informacji, nie udzieliły mi prawidłowej odpowiedzi na moje pytania i nie rozwiązały mojej sprawy, dlatego potrzebuję pomocy.
Czy w tej sytuacji nie mogę ponownie zweryfikować operatora płatności, aby odblokować moje konto?
@blitzversand przykro mi, ale nie mogę udzielić więcej informacji w tej sprawie. Poczekaj proszę na odpowiedź w korespondencji e-mail o numerze 52825577.