anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Faktura od Allegro

na-obcasach
#11 Animator#

Czy status faktury opłacona/nie opłacona jest gdzieś odfajkowany żebym mógł sprawdzić czy jest ona opłacona?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

na-obcasach
#11 Animator#

Znam tą zakładkę,z niej nic nie wynika.Tam jest tylko data wystawienia faktury,termin  płatności i plik do pobrania.Chodziło mi bardziej o informację czy faktura jest u nich zaksięgowana

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@na-obcasach w tej zakładce możesz też fitrować wyniki i np. wybrać tylko "Wpływy" – kwoty przelane na Twoje konto w Allegro. W tym polu znajdziesz informacje o swoich wpłatach na rzecz usług Allegro, przedpłatach oraz o zwróconych prowizjach. Ja widzę dwie wpłaty - 16.10 i 18.10 2022 roku. Natomiast wszystkie faktury za korzystanie z Allegro są dostępne tutaj , ale nie ma tam informacji czy dana faktura jest opłacona czy nie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@na-obcasach  Odfiltruj w zakładce Typy operacji - "wpłata"i tam widzisz, że jest zaksięgowana.

na-obcasach
#11 Animator#

W tym sęk że po wybraniu tego filtra nie widnieje tam zaksięgowana faktura,a dałbym głowę że ją opłacałem

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@na-obcasach  To przelewy w banku sprawdź 😊

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@na-obcasach chciałam napisać to samo co @Kaliope_Brzeg 🙂 
Jeśli okaże się, że faktycznie opłaciłeś tę fakturę, prześlij proszę do nas na adres spolecznosc@allegro.pl potwierdzenie przelewu.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

na-obcasach
#11 Animator#

Macie Panie rację,wydawało mi się że ja ją opłacałem,a okazało się że tylko wydrukowałem i żona miała opłacić,czego jeszcze nie uczyniła 😉 Dziękuję

oznacz moderatorów