anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Firma InPost nie dostarcza paczek

skaywalker3
#7 Wielbiciel#

Jak wyżej InPost robią sobie co chcą to nie jest poważna firma . 

Jestem już drugi raz w takiej samej sytuacji , odmowa przyjęcia a kuriera nie widziałem mimo że siedziałem cały dzień w domu co lepsze kurier DPD dojechał bez problemu tego samego dnia . InPost trzeba z nich zrezygnować  bo to nierzetelna firma 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak chcesz to sobie z ich usług zrezygnuj ,ja jednak na nich nie narzekam bo nie mam i nie miałem dotychczas powodu.

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@kolekcjoner608 Ja też nie miałem. Do października...

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

InPost to najlepsza firma z jaka mam możliwość współpracy, a pracuję z DPD, DHL, UPS, Allegro One i Fedex oraz Pocztex. Zarówno jako nadawca jak i odbiorca jestem bardzo zadowolony. 

@skaywalker3 zapewne jesteś z DHL, albo co gorsza UPS i szkalujesz konkurencję, bo można co najwyżej pozazdrościć im sukcesu. 

Jako klient nie musisz z ich usług korzystać, Twój wybór.

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@Halfrunt Nie chodzi o to, by unosić się na fali, ale płynąć naprzód.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

@fox_paws ale fala 🌊 unosi aż miło i niech trwa najdłużej, oczywiście kiedyś się rozmyje i trzeba popracować bo konkurencja czycha i prze do przodu, ale jak na razie oddziela ich ocean.

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Halfrunt

Wszystko zależy od lokalizacji.

U mnie też są problemy z kurierem Inpostu, ale paczkomaty działają w miarę OK. Tylko że u mnie nie wpisuje "odmowa odbioru", a zwyczajnie zostawia paczki pod blokiem (oczywiście bez żadnego kontaktu, poza statusem w apce).

A na zdjęciu przykładowe doręczenie paczki przez Inpost. Każdy może sobie ją wziąć, to ogólnodostępne miejsce. 

1000000416.jpg

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

@pecela to sprawa Twoja i kuriera, zacznij rozmawiać, u mnie ma kod do domofonu, jak mnie nie ma to pozostawia pod drzwiami lub w skrzynce i bardzo dobrze, bo dzięki temu mam wszystkie doręczone. Nikt mi nigdy nic nie ukradł, ale mam dobrych sąsiadów. Jeśli mieszkasz w okolicy szemranej to kategorycznie należy złożyć sprzeciw kurierowi na takie działanie i dobierzesz sobie w punkcie. 

oznacz moderatorów

skaywalker3
#7 Wielbiciel#

Żeby łaskawie chociaż zadzwonił ale nic kompletny zlew , i jak pisałem wcześniej to już drugi raz . A jak go ostatnio złapałem ma mieście bo oczywiście znowu niby był to odbierając paczkę nie miał drobnych żeby wydać , nigdy nie ma 😡 a terminala też nie ma . Faktycznie **piiip**ista firma . Nasrać i czapka nakryć 

oznacz moderatorów

skaywalker3
#7 Wielbiciel#

Korzystajcie sobie wszyscy którym to odpowiada ja chamstwa i cwaniactwa nie toleruje iam w dupie dostawy od InPost 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Halfrunt

Akurat, to nie była przesyłka do mnie.

A rozmawiać nie ma z kim. Jedyny kontakt, to info w apce, że przesyłka dostarczona (ale bez info czy pod adres, do punktu, czy gdzieś w przysłowiowych krzakach, szukaj sobie samemu).

A co do zdjęcia, to za mną (to własne zdjęcie) jest ulica (wprawdzie lokalna, ale to droga publiczna). Poza tym, to czy okolica jest spokojna czy nie, nie ma większego znaczenia. W bloku jest ponad 30 mieszkań, a bloków jest 3 (z tego co się orientuję, jest ponad 100 mieszkań, bo układ mieszkań nie jest jednakowy). Nie ma szans znać wszystkiech sąsiadów (zwłaszcza że jest spora rotacja). Do tego trzeba dodać osoby, które tylko przechodzą (w okolicy jest kilka firm), czy mieszkają na sąsiednich ulicach. W końcu to Warszawa.

oznacz moderatorów