anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Formularz "wystaw ofertę" - zepsuty podgląd zdjęć do wstawiania w opis

MAMY ROZWIĄZANIE!
kovek
#11 Animator

Gdy wybieram zdjęcia do opisu, to ramka ze zdjęciami jest rozjechana w dół i ustawia każdy obrazek w nowym rzędzie. Problem występuje zarówno na najnowszym Firefoxie jak i Operze. Prośba o naprawę bo utrudnia pracę. 

2025-10-01 12_52_03.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@kovek tutaj:

la_nika_0-1759323283126.png
możesz ustawić jak zdjęcie będzie się prezentowało w opisie, to co pokazałeś na zrzucie to tylko pole z wyborem zdjęć do użycia w opisie oferty.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kovek
#11 Animator

@la_nika ..... proszę jeszcze raz ze zrozumieniem przeczytać co napisałem i co znajduje się na zdjęciu. Wstawiłem parę tysięcy aukcji i wiem jak działa prezentacja zdjęć w opisie. Problem dotyczy czegoś innego - procesu dodawania zdjęcia do opisu.

oznacz moderatorów
la_nika

@kovek zapewniam, że czytam zgłoszenia ze zrozumieniem, założyłam, że masz na myśli ustawienia zdjęć w opisie, ponieważ nie uważam, żeby taki układ zdjęć utrudniał wystawienie oferty. 
Przekażę Twoją uwagę do zespołu, który zajmuje się formularzem wystawiania ofert i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kovek
#11 Animator

@la_nika jeżeli ma Pani dostęp do "środowiska testowego", to proszę wgrać np. 5 zdjęć i przy wstawianiu ich do opisu, gdy wybiera Pani jedno ze zdjęć, proszę powiedzieć, czy te zdjęcia są w jednej kolumnie czy każde w osobnym rzędzie. 

Jakby co problem dalej występuje. 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kovek 

Dopytałem, że nasz zespół techniczny cały czas pracuję nad rozwiązaniem problemu. Proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kovek 

Otrzymałem informację, że poprawka została wdrożona. Dziękuję za cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
kovek
#11 Animator

@gdvorek Potwierdzam, że działa. Zauważyłem podczas dodawania ofert. Dziękuję. Temat można usunąć. 

oznacz moderatorów