Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdy wybieram zdjęcia do opisu, to ramka ze zdjęciami jest rozjechana w dół i ustawia każdy obrazek w nowym rzędzie. Problem występuje zarówno na najnowszym Firefoxie jak i Operze. Prośba o naprawę bo utrudnia pracę.
@kovek tutaj:
możesz ustawić jak zdjęcie będzie się prezentowało w opisie, to co pokazałeś na zrzucie to tylko pole z wyborem zdjęć do użycia w opisie oferty.
@la_nika ..... proszę jeszcze raz ze zrozumieniem przeczytać co napisałem i co znajduje się na zdjęciu. Wstawiłem parę tysięcy aukcji i wiem jak działa prezentacja zdjęć w opisie. Problem dotyczy czegoś innego - procesu dodawania zdjęcia do opisu.
@kovek zapewniam, że czytam zgłoszenia ze zrozumieniem, założyłam, że masz na myśli ustawienia zdjęć w opisie, ponieważ nie uważam, żeby taki układ zdjęć utrudniał wystawienie oferty.
Przekażę Twoją uwagę do zespołu, który zajmuje się formularzem wystawiania ofert i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@la_nika jeżeli ma Pani dostęp do "środowiska testowego", to proszę wgrać np. 5 zdjęć i przy wstawianiu ich do opisu, gdy wybiera Pani jedno ze zdjęć, proszę powiedzieć, czy te zdjęcia są w jednej kolumnie czy każde w osobnym rzędzie.
Jakby co problem dalej występuje.
Dopytałem, że nasz zespół techniczny cały czas pracuję nad rozwiązaniem problemu. Proszę o cierpliwość.
Otrzymałem informację, że poprawka została wdrożona. Dziękuję za cierpliwość.
@gdvorek Potwierdzam, że działa. Zauważyłem podczas dodawania ofert. Dziękuję. Temat można usunąć.