anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie jest przesyłka Inpost?

Puzonix
#13 Ambasador

@InPost Pytanie od klienta:

"Dzień dobry. w szczegółach zakupu widnieje, że przesyłka została odebrana w sobotę o 18. nie otrzymałam przesyłki ani żadnej informacji z inpost o nadaniu. proszę o informację, czy to błąd u państwa, czy została źle przekierowana przesyłka."

https://inpost.pl/sledzenie-przesylek?number=656400688666210111108983

W jaki sposób możemy ustalić los przesyłki?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Puzonix Możesz spróbować skontaktować się z InPostem ,mają kamerki na paczkomatach może uda się im ustalić kto ją odebrał .Jeśli to nie byłeś Ty ani nikt kogo byś do tego upoważnił to kurier mógł omyłkowo włożyć ją do złej skrytki i ktoś obcy ją odebrał.

oznacz moderatorów

Puzonix
#13 Ambasador

@kolekcjoner608 Dzięki za podpowiedź. Zgłosiłem na infolinii. Jestem nadawcą przesyłki. Pierwszy raz mam tego typu sytuację. Wiem niestety, że czasami paczki trafiają w niewłaściwe ręce, ale nie wiem jak są rozwiązywane tego typu sytuacje przez Inpost.

oznacz moderatorów

meduza
#12 Orędownik

może to była multiskrytka?

niestety u mnie kupujący wystawił za to negatywa

oznacz moderatorów

Puzonix
#13 Ambasador

@meduza Na razie niestety nie wiem nic. Inpost musi cokolwiek ustalić. Czasy mamy takie, że cierpliwość czy wyrozumiałość to są cechy na wymarciu i trudno powiedzieć co zrobi klient. Jedno jest pewno - sprzedawca odpowiada na allegro za pracę przewoźników, konsultantów, kierowców, pogodę, sytuację geopolityczną i co tam jeszcze komukolwiek przyjedzie do głowy.

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry,

Zgłoszenie dotyczące przesyłki zostało  już przekazane do oddziału InPost, który zajmie się sprawdzeniem i wyjaśnieniem sytuacji. Zgłoszenie jest obecnie wciąż w trakcie weryfikacji. W  imieniu firmy najmocniej przepraszam za wszelkie niedogodności.

oznacz moderatorów