Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko ja jej nie mam? Co w przypadku gdy klient będzie chciał zwrócić podczas gdy nie ma takiej możliwości (treści cyfrowe) i powoła się że na aukcji nie było warunków zwrotów?
@dawal50 nie ma zakładki , nie ma zwrotów . W ofercie pisze się o tym co jest , masz wątpiliwości utwórz wpis w zakladce ,, o sprzedającym ,,
@mdrogeria tylko że w żadnej aukcji na allegro nie ma zakładki zwroty
@mdrogeria pokaż ją jeszcze na dole
ej... ej ... @dawal50 co na dole ? 😅
@dawal50 Tutaj przykładowa oferta, w której jest informacja o zwrotach:
Po kliknięciu w drugą pozycję na liście klient jest przenoszony do odpowiedniej zakładki. Podaj numer oferty, w której nie widzisz takiej informacji.
@nat_not chodzi mi o to, że na wszystkich aukcjach na dole nie ma zakładki zwroty, jest tylko dostawa, gwarancja, reklamacja, o sprzedającym
Tak jest u wszystkich i to dawno.
@LEW433 jeśli dawno to chyba musisz mieć na myśli kilka dni bo pamiętam ostatnią próbę zwrotu kilka dni temu i jeszcze ta zakładka była
Może po części ale zakładka zwroty jest u góry, na dole masz te które wymieniłeś!
@LEW433 ciekawe czemu znikła, pewnie z "wewnętrznych statystyk" wyszło im że mniej ludzi zwraca jak stamtąd znikła
Dlaczego od kilku dni w informacjach o danym ogłoszeniu nie mam informacji o zasadach zwrotu?
@dawal50 @bimie @mdrogeria @LEW433
Wyjaśniam czy ta zmiana jest wynikiem prowadzonych testów czy została wdrożona na stałe. Kiedy uzyskam potwierdzenie, odezwę się tutaj ponownie.
@dawal50 @bimie @mdrogeria @LEW433 Dostałam potwierdzenie - to zmiana, która została wdrożona na stałe.