Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry wszystkim. Wybacz mi mój polski. Piszę tę wiadomość przez tłumacza Google. Proszę mi pow
Słaby, niestety nie pomożemy, nie wiemy co masz na myśli.
@Client:90180895 napisz co chcesz żeby Ci powiedzieć?
@Client:90180895 Nawet jak napiszesz o co ci chodzi w swoim języku łatwiej będzie ci coś odpowiedzieć niż tak jak napisałeś .
🙂 понял. Я хочу найти крючок (он пластмассовый) который придерживает пол в багажника, при доставании запасного колеса. Не знаю как правильно он называется, чтоб ввести название этой запчасти в поисковике.
taśma mocująca np. taśma mocująca BMW
фиксирующая лента, например, фиксирующая лента BMW
Oryginalna gumowa taśma podłogi bagażnika BMW E46 Poznań - Allegro.pl
taśma, uchwyt, pasek podłogi bagażnika
Taśma podłogi bagażnika - Niska cena na Allegro.pl
Лента пола багажника
ручка пола багажного отделения = Uchwyt podłogi bagażnika - Niska cena na Allegro.pl
To jest wiadomość dla programistów - amatorów zatrudnionych w Allegro.
Pole które wypełnił pytający powinno się nazywać: Tytuł lub Temat, natomiast jest tam wyrażnie napisane: Wpisz swoje pytanie
Więc jak on tam ma napisać pytanie skoro ma ograniczoną ilość liter?
Admini: odpowiedzcie łaskawie jak rozwiązać ten dylemat? Może zgłosić nowy wynalazek? Nowy postulat?
@br., obecnie okienko rozpoczyna się pytaniem: "Czego chcesz się dowiedzieć?" i wygląda tak:Ze swojej strony dodam, że zdecydowanie łatwiej odnieść się do pytania, które ma ograniczoną ilość znaków i potem rozwinąć je w opisie.
Jeśli uważasz, że Twój postulat umożliwiłby działanie bardziej intuicyjne, zachęcam Cię do zgłoszenia w zakładce Zgłoś swój pomysł. 🙂
@mr_oma No właśnie - ciągle "Wpisz swoje pytanie"
Więc jak ten biedny innostraniec ma wpisać to pytanie skoro liter mu brakuje?
Nie każdy jest tu na Gadane ponad rok żeby połapać się w tych udziwnieniach.
To powinno być prosto, łatwo, intuicyjnie - bez udziwnień tak żeby nawet nierozumiejący zrozumiał.
A zgłaszanie takiego akurat pomysłu to jakieś nieporozumienie. Bez obrazy, ale sami powinniście to wiedzieć i stosować.
A takich pytań które nie mieszczą się w tytule jest tutaj całe mnóstwo.
Żeby było ładnie to teraz zmieniliście tytuł. Może więc niech admin ciągle pilnuje i poprawia takie przypadki?
@br., widzisz, dla mnie (a jestem na Gadane od kilku miesięcy) system funkcjonowania wpisów jest intuicyjny, ale to tylko moja perspektywa.
Zgłoszenie swojego pomysłu pozwala na zbadanie, czy konieczność zmiany jest zasadna również według innych użytkowników. 🙂