anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

GPSR s sprzedaż produktów z różnymi markami

www-lapkom24-pl
#10 Popularyzator#

Na jednej aukcji sprzedaję używane pamięci RAM, różnych producentów: Samsung, Hynix, Kingston. Mam podawać dane wszystkich producentów ? Jest tak możliwość w allegro, aby podać więcej niż jednego producenta przypisanego do jednej aukcji z kilkoma markami ?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@www-lapkom24-pl nie za bardzo rozumiem. Jeśli sprzedajesz pamięć RAM Samsunga, to wpisujesz w parametry producenta Samsung. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 w jednej ofercie ma produkty różnych firm, wysyłane losowo lub przez wybór klienta 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

www-lapkom24-pl
#10 Popularyzator#

Dokładnie tak. Wysyłane losowo. Zgodnie z regulaminem allegro, klient nie może wybierać.

oznacz moderatorów

www-lapkom24-pl
#10 Popularyzator#

Na jednej aukcji są różne marki pamięci RAM, z tymi samymi parametrami. Jak na tej aukcji 13581374529. Parametry: 

Producent MIX

Jakiego wtedy producenta mam wpisać ?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @www-lapkom24-pl. Dopytuję o to 🙂 
Wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@www-lapkom24-pl, możesz podawać dane producenta do każdego produktu w zestawie - jeśli jednak dana oferta nie jest zestawem, to dodasz w niej tylko jednego producenta.
W sytuacji gdy w ofercie nie tworzysz zestawu, tylko mix, to powinieneś rozdzielić te produkty, aby każdy z nich miał uzupełnione dane o producencie zgodnie z oferowanym asortymentem. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

www-lapkom24-pl
#10 Popularyzator#

Co się stanie jeśli nie zdążę uzupełnić tych danych przed 13 grudnia ?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@www-lapkom24-pl Zgodnie z tym artykułem

Jeśli nie dostosujesz swoich ofert do wymogów GPSR, po wejściu w życie rozporządzenia możesz narazić się na sankcje prawne, w tym kary finansowe.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Czy Wy  - tj. ALLEGRO będziecie nas zgłaszać ? Denuncjować ? Donosy słać automatycznie, czy wybiórczo ? Bo kary mają być faktycznie bardzo wysokie.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

odkryłeś właśnie komunizm/zamordyzm ue w postaci GPSR i produktyzację na allegro

Twoja oferta powinna się nazywać usługa doboru/rozbudowy pamięci do komputer/notebooka wraz z pamięcią

ALE ZARAZ - NIE MOŻESZ TAK SPRZEDAWAĆ NA ALLEGRO 🙂

jestem konsumentem na allegro chcę kupić sobie najtaniej czarne nici by zacerować dziurę w skarpecie, nie interesuje mnie producent, firma.

@N_Nitka28 jak to zrobić na allegro?

oznacz moderatorów