anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości WYPŁATY ŚRODKÓW

MAMY ROZWIĄZANIE!
SZYBKA_KARMA
#9 Pomysłodawca#

Na koncie PAKO_PRZYSMAKI mam całkiem sporą ilość środków, które koniecznie jutro potrzebuję na koncie, mam dodane i potwierdzone dwa rachunki bankowe i dzisiaj zauważyłem, że nie mam opcji wypłaty środków ( na innym koncie działa normalnie) , tutaj jest jakby nieaktywna, prośba o pomoc, temat pilny.  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

SZYBKA_KARMA_0-1733078307613.png

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SZYBKA_KARMA czy zmieniałaś dane lub numer swojego rachunku do wypłat? 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
SZYBKA_KARMA
#9 Pomysłodawca#

@_HolaOla_  napisał(a):

@SZYBKA_KARMA czy zmieniałaś dane lub numer swojego rachunku do wypłat? 

Dodawałem nowy rachunek, został potwierdzony, stary pozostał bez zmian. Jeśli jesteś w stanie pomóc i asekuracyjne pomóc mi ogarnąć przelew na "stary" rachunek to też będzie ok

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SZYBKA_KARMA Nie, jeśli zmieniłeś rachunek to nie ma możliwości wypłaty na stary. To automatyczna blokada na 24 godziny po zmianie danych i zniknie sama, ale jeśli wypłatę zlecisz jutro to środki na rachunek bankowy wpłyną najwcześniej we wtorek. 

Ola
   Moderatorka

oznacz moderatorów
SZYBKA_KARMA
#9 Pomysłodawca#

Mamy wtorek,  kasy dalej nie widzę,  w tym momencie 70k złotych.... @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
SZYBKA_KARMA
#9 Pomysłodawca#

Pieniądze wyszły niby w poniedziałek o 1"30 w nocy, ja sam nadal nie mogę zlecić wypłaty 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@SZYBKA_KARMA Jeśli pieniądze wyszły, to teraz proszę Cię o cierpliwość. Mogą się księgować 2-3 dni robocze. Napisaliśmy, że otrzymasz je najwcześniej we wtorek. Jeśli nie otrzymasz ich do czwartku, skontaktuj się z nami przez formularz

Nicol
   Moderatorka

oznacz moderatorów
SZYBKA_KARMA
#9 Pomysłodawca#

Nie rozumiem jednej rzeczy, skoro dodałem nowe konto, a starego Nie usunąłem to dlaczego nie mogę korzystać ze starego? Plus na allegro widzę status wysłania przelewu z automatu, ale na mailu nie mam potwierdzenia  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
SZYBKA_KARMA
#9 Pomysłodawca#

Z całym szacunkiem to nie jest rozwiązanie,  nie mam ani potwierdzenie wysłania środków ani informacji dlaczego stare konto jest nieaktywne

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@SZYBKA_KARMA Dobrze, to w sprawie konta skontaktuj się z nami przez formularz. Nasi doradcy to zweryfikują.

Nicol
   Moderatorka

oznacz moderatorów
PAKO_PRZYSMAKI
#2 Obserwator#

Kontaktowałem się już w zeszłym tygodni, informację dostałem o tym, że sprawa zamknie się za kilka godzin, potem w ciągu 24h, teraz nie mam żadnych. PayU nie widzi mojego konta u siebie, pomimo tego, że środki na niej wpadają, wypadają, klienci wpłacają, a Wy pobieracie opłaty ( rzecz jasna konto było potwierdzone wraz z założeniem konta na allegro pół roku temu.

oznacz moderatorów
PAKO_PRZYSMAKI
#2 Obserwator#

Bardzo proszę o pomoc, temat pilny

oznacz moderatorów
neconet
#2 Obserwator#

Ja mam podobny problem,

czekam od czwartku,

odpowiedzi na e-mail są w stylu:

-zgłosiliśmy sprawę operatorowi - jutro powinno być odblokowana możliwość przelewu

- proszę się skontaktować po weekendzie

- operator ma 5 dni roboczych, jak wyda decyzję to damy znać,

zamawiane rozmów tel nic nie daje - nie oddzwaniają

o i przed chwilą pojawiła się odpowiedź od Allego

"Czekamy na odpowiedź od operatora. Wrócimy z odpowiedzią, gdy tylko się pojawi."

To czekamy razem - w kupie raźniej

oznacz moderatorów
PAKO_PRZYSMAKI
#2 Obserwator#

To jest nieporozumienie, szczególnie dlatego, że moje "stare" konto jest nadal aktywne, na pozostałych kontach allegro nie ma z nim żadnego problemu. Mało tego, jestem po rozmowie z payu i właśnie się dowiedziałem, że nawet nie mają konta PAKO_PRZYSMAKI jako aktywnego, pomimo tego, że jeszcze w czwartek poszła z niego wypłata, plus oczywiście klienci nadal na nie mogą wpłacać, a allegro oczywiście pobiera co godzinę opłaty. Mój prawnik sugeruje już ruchy, na które do tej pory się nie decydowałem. Zasadniczo kilkadziesiąt tysięcy złotych to dla mnie kwota, która może mi w firmie bardzo namieszać, jeśli nie mam do niej dostępu wtedy kiedy potrzebuję. 

oznacz moderatorów