anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Groźby konkurencji ...

UmkaPL
#10 Popularyzator#

Jak wygląda proces zgłoszenia oferty za naruszenie praw ? 

Kolo non stop grozi mi bym odłączyła się od aukcji bo zgłosi to do odpowiedniego działu ( chyba już to zrobił , bo przed chwilą pisał to we wiadomościach ) 

Podłączyłam się do aukcji tak jak zwykle ( i jak większość osób to robi ) koleś kilka razy mi już pisał bym odłączyłą się od katalogu, argumentując że to chyba jego aukcja i jego zdjęcia ( absurd na tym portalu )

Zmieniłam zdjęcia bo nie chciałam takich wiadomości, ale on dalej swoje

Może ja czegoś nie rozumiem jednak ? Jak to działa ?

I co będzie jak to zgłosił ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@UmkaPL Cześć. 🙂 Powiedz proszę — czy produkt, który wystawiasz, jest zgodny z produktem z Katalogu? Jeśli tak, to nie jest to błąd z Twojej strony i prawidłowo połączono ofertę z produktem w Katalogu. 

oznacz moderatorów

UmkaPL
#10 Popularyzator#

Wydaję mi się tak

Ale być może mi się wydaję , może nie rozumiem czegoś 

Produkt który sprzedaję, jest to dokładnie ten sam produkt który jest w ofercie

Możesz to sprawdzić? Nie chcę niepotrzebnych kłopotów

numer oferty to :

15238393134

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@UmkaPL To jest Twoja oferta, Ty sprzedajesz ten towar, zatem to Ty musisz wiedzieć, czy jest to właściwy produkt. 

oznacz moderatorów

UmkaPL
#10 Popularyzator#

Oczywiście, jasne, jestem pewna że sprzedaję dokładnie ten towar który jest w ofercie, i do którego się podłączyłam korzystając z katalogu.

Chciałam tylko poprosić o pomoc, bo być może jednak popełniam jakiś błąd, o którym nie wiem, a raczej kłopotów nikt nie lubi.

Niepotrzebny stres, i uważam że takie zagrywki konkurencji są nie zgodne z moralnością.

oznacz moderatorów