Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, otrzymałem dzisiaj maila i smsa od sprzedawcy z ostrzeżeniem, że jeśli nie usunę negatywnej opinii w ciagu 7 dni to sprawa trafi do kancelarii prawnej. Chcę zaznaczyć ze zakup jest z 4 kwietnia 2019. Fakt, faktem to przez moje niedopatrzenie zamówiłem zły towar a miedzy czasie wystawiłem z tego wszystkiego łapkę w dół. Niestety nie zdążyłem usunąć opinii a w tym momencie nie jest to możliwe. Jakiś pomysł? Towar na kwote 7 zł..
Za miesiąc, Twoja ocena mu zniknie, więc dziwne zachowanie sprzedawcy...
No racja. Natomiast coś takiego wysłał z koniecznością usunięcia do 7 dni
Tym bardziej dziwne, gdyż jako kupujący nie masz już możliwości anulowania tego komentarza. Tylko sprzedawca może wystąpić o anulowanie, lecz nie po takim czasie...
Sprzedawca może zgłosić allegro chęć anulowania tego komentarza, dziwi mnie to że jeszcze tego nie zrobił
Odpisz sprzedawcy, że nie będziesz odpowiadał za jego niedbalstwo. Sprzedawca może poprosić Kupującego o anulowanie oceny do 21 dni od wystawienia. Później jest to fizycznie niemożliwe.
Podeślij mu też link: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/oceny-i-komentarze/jak-usunac-ocene-wystawiona-sprzedajacemu...
Napisz mu też informację, że ocena i komentarz zgodnie z obecną polityką Allegro po roku od wystawienia staje się niewidoczny. W związku z powyższym uważasz jego żądania za bezpodstawne.
Tu jeszcze wstawię scr maili
"Odpisz sprzedawcy, że nie będziesz odpowiadał za jego niedbalstwo."
Podpisz się imieniem i nazwiskiem w razie przegranej kupujący będzie mógł obciążyć cie kosztami za udzielanie takich rad.