Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można gdzieś jakoś podejrzeć historię zmian na ofercie?
Chodzi mi o to, że chciałbym przejrzeć kiedy były zmieniane ilości dostępnego towaru na allegro.
W allegro developer jest zasób sale/offer-events , ale brakuje mi tutaj informacji, jaka ilość była dodawana/usuwana.
Da się to jakoś wygrzebać?
@www_dzianie_pl Cześć. 🙂 Skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią 🙂
@ko_alka Czy skonsultowałaś się już i jest może odpowiedź?
@www_dzianie_pl Jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi, ale przypomnę się w tej sprawie.
@www_dzianie_pl Taka informacja jest zbędna, bo do niczego nie jest potrzebna kupującemu > teraz chcesz ilość > za chwilę będziesz chciał historię cen > potem ew. zmiany w opisie. Do czego to potrzebne? Liczy się to co jest aktualnie w ofercie.
Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr.
Skoro pytam, to widać mam taką potrzebę.
@www_dzianie_pl Takie informacje mogą prowadzić do niepotrzebnych spięć na linii kupujący - sprzedający. Hipotetycznie > jakieś pretensje o coś co było miesiąc temu, a teraz nie ma.
Spotkałem się już z takimi pretensjami > np. po wystawieniu czegoś w nowej cenie > a dlaczego? ja kupię ale w starej cenie > poskarżę się Allegro > itp
Ty chyba w ogóle mylisz pojęcia i tematy. Ja do własnych celów potrzebuję tych informacji, a ty mi dajesz wykład o potencjalnych problemach na linii sprzedający-kupujący.
Może doprecyzuję temat: napisałem wtyczkę do integracji allegro z zewnętrzną aplikacją, która bardzo często zmienia te stany. Dlatego też potrzebuję mechanizmu weryfikacji tego, bo mam podejrzenia że coś nie do końca tutaj działa. Lub jest problem na samym allegro.
@www_dzianie_pl To wystaw sobie własną aukcję i tam zmieniaj ilość
> sprawdź działanie > potem skasuj aukcję Ty może potrzebujesz do kontroli aplikacji > ale inni mogą wykorzystać do innych celów
To jest mój pogląd > zobaczmy co powiedzą nasze miłe dziewczyny @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@www_dzianie_pl w imieniu Oli, wracam z odpowiedzią przykro mi, ale nie jest to możliwe. Nie mamy narzędzia, które umożliwia sprawdzenie zmian w ofercie np. kiedy były zmieniane ilości dostępnego towaru na Allegro.