Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam dzisiaj perełkę. klient zbulwersowany, że nie dostał jeszcze przesyłki. Dzwoni z pretensjami i miesza mnie z błotem, bo paczki nie ma jeszcze w paczkomacie. Pokazuje mi skany, że jest w drodze itd, że wybrał paczkomat. Ja sprawdzam zamówienia, a tam wysyłka pocztex, imię i nazwisko i nr paczkomatu inpost z adresem paczkomatu. No cóż, nie wiedziałem, że inpost stawia już mieszkalne paczkomaty i można sobie wynająć kwaterę 🙂
Oczywiście według klienta ja jestem wszystkiemu winien.
@mikeza napisz mu niech na pocztę idzie i odbierze, pewnie będzie leżeć awizowana 😄
równie dobrze zrobią zwrotkę, bo nie będą się bawić w szukanie mieszkańca paczkomatu 🙂
@mikeza niestety pójdzie zwrotka , jako niedoręczalna .
Orły, sokoły... allegro poproszę o poradnik jak wytrzymać głupotę klienta...
i gdzie jest jej granica ....
Takie zachowania nie mają granic ,tak jak i nie ma logiki w wielu punktach regulaminu tego portalu.
Hawking twierdził że wszechświat i głupota ludzka są nieskończone ale może się w tym pierwszym przypadku mylić
@az1rael a to nie słowa Einsteina ?
A faktycznie masz racje
Wielu już Nobla dostało z medycyny ale jeszcze nikt na głupotę lekarstwa nie wymyślił .
@mikeza To pewnie kolejne testy Allegro, jak z tymi kolorami 🙂
W mojej wsi za paczkomatem przy biedronce mieszkają, jest zadaszenie fotele, palenisko w beczce. Więc do końca nie jest to nonsens.
"Jestem wesoły Romek mam w paczkomacie domek...."