anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ile z waszego doświadczenia trwa weryfikacja konta po wpłacenie złotówki ?

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

złotówkę wpłaciłem w poniedziałek , dołączyłem  skan dowodu osobistego , do dziś mam zablokowane środki ile to trwa ? Allegro obraca moimi pieniędzmi czy to jest zgodne z prawem ?  Pisze że trwa weryfikacja 

oznacz moderatorów
34 ODPOWIEDZI 34

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

i jakie ma znaczenie że przelałem 1 zł a nie 1,01 chodzi tu o kwotę czy o weryfikacje konta ? 

oznacz moderatorów

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

i ostanie pytanie ( proszę o odpowiedz również na poprzednie ) rozumiem że mam wstrzymać wysyłkę przedmiotów u mnie zakupionych bo nie otrzymuje za nie pieniędzy ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ksnMTrybulski Jak napisała wcześniej @ko_alka sprawa przelewu weryfikacyjnego jest wyjaśniana i wkrótce otrzymasz informacje na ten temat.

Jeśli natomiast chodzi o realizację zamówień, w momencie gdy wpłaty od klientów są zakończone (trafiają na Twoje saldo Allegro Finanse), możesz nadawać przesyłki. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

Od poniedziałku żadne pieniądze nie trafiły na moje konto a tylko ja wasze saldo więc fizycznie nie mam pieniędzy w związku z czym informuje, że wstrzymuje jakiekolwiek wysyłki. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ksnMTrybulski jest wymagane 1,01 to nie może być 2 , 10 ani 1 ,wstrzymasz wysyłki to Ci zablokują konto , a wtedy karuzela ruszy .

oznacz moderatorów

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

nie popełniłem żadnego błędu oto część danych do przelewu i kwota jaką chcieli abym przelał:

adres banku

ul. Sokolska 34, 40-086 Katowice

swift/bic

INGBPLPW

opis

Allegro verification: ksnmtrybulski

kwota

1,0
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ksnMTrybulski Wypłaty na Twoim koncie są już aktywne, dziękujemy za cierpliwość. 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Czy za jednego grosza można kogoś tak dołować ? Nawet komornik by prędzej odpuścił . Jednak tu nawet rzeczy nielogiczne stają się faktem.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kolekcjoner608 to nie chodzi o grosz bo kwota jest zwracana , taki jest wymóg a brak ,01 spowodował to ,że system nie widzi wpłaty i trzeba to zweryfikować ręcznie . Jakiś czas temu weryfikowałem Przelewy 24 / dodatkowe dokumenty / 3-ciego dnia po przesłaniu przelewu wszystko hulało jak należy .

oznacz moderatorów

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

jak można ręcznie sprawdzać to tydzień 

oznacz moderatorów

AlleMakijaz
#12 Orędownik#

przelew musi być zgodnie z podanym formularzem 

ja zmieniłem konto to jesczze tego samego dnia zapytałem na maila przelewy aby sprawdzili i miałem odblokowane 

ale 1.01 musiał być zgodnie z ich wytycznymi 

stąd masz jak masz..

zrób jeszcze raz przelew a zobaczysz ze jeszcze dziś będziesz miał środki  odblokowane 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ksnMTrybulski popełniłeś błąd i oczekujesz żeby wszyscy rzucili wszystko i zajęli się Twoim problemem..... trzeba zaczekać na swoją kolej .

oznacz moderatorów

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

co ty wypisujesz rzucili wszystko ??  sam zadzwoniłem do przelewy24 i sprawa jest wyjaśniana w trybie ekspresowym a ślamazarność pracowników allegro jest przerażająca

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ksnMTrybulski ekspresowym ... czyli poza normalnym harmonogramem obowiązków zatrudnionych tam pracowników .

oznacz moderatorów

ksnMTrybulski
#9 Pomysłodawca#

brak profesjonalizmu pracowników allegro ,  ja rozwiązałem sprawę jednym telefonem do przelewy24 . Da się ? tak tylko trzeba być profesjonalnym w tym co się robi

oznacz moderatorów