Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
witam, mam problem z importem zamówień z inpost. Jeszcze wszytskie zamówienia ze smart widzi. Ale zwykły paczkomat,Allegro mini kurier za pobraniem także nie widzi. Nigdzie ich nie ma. Rozlaczalam konto i odświeżałem, incognito tez nie działa…
Nie ma w żadnej kategorii 🙂 wiem ze trzeba zaznaczać typu przesyłek
@CudownyDzien skoro zmieniasz na inny rodzaj przesyłki to może zamówienie jest nie opłacone lub płatność była poza allegro ? Albo w cenniku masz dostawę bez Allegro za początku ?
@CudownyDzien Dzień dobry,
w przypadku problemów technicznych w pierwszej kolejności zalecam wykonanie następujących czynności:
- włączenie w przeglądarce zezwolenia na "wyskakujące okienka",
- wyczyszczenie plików cookie (pamięci podręcznej przeglądarki) w przeglądarce,
- zamknięcie wszystkich okien i ponowne uruchomienie przeglądarki,
- odznaczenie opcji Powiąż moje konto z Allegro w zakładce Moje Dane,
- zalogowanie w trybie Incognito w najnowszej wersji przeglądarki Google Chrome (CTRL+SHIFT+N) lub Firefox (CTRL+SHIFT+P),
- zalogowanie za pomocą innej przeglądarki lub z innego urządzenia,
- zalogowanie do Managera Paczek przez konto Allegro lub przez dane konta Managera Paczek.
Powyższe czynności powinny umożliwić prawidłowe korzystanie z Managera Paczek.
Na początku typ przesyłki jest automatycznie ustawiony jako import przesyłek typu „Allegro Paczkomaty 24/7”, jeśli ma zostać zaimportowany inny rodzaj przesyłki - należy zmienić filtr na daną usługę i wybrać przycisk „Szukaj”. Aukcja powinna się wówczas pojawić.
Import danych z aukcji Allegro może trwać do 8h.
Jeśli po wykonaniu powyższych czynności oraz upływie 8h problem dalej będzie występował, proszę wysłać na adres pomoc@inpost.pl poniższe dane:
- nazwa użytkownika Allegro Sprzedającego:
- nazwa użytkownika Allegro Kupującego:
- adres e-mail Sprzedającego (w naszym systemie):
- numer aukcji:
- ID płatności:
- data zakupu i płatności:
- nowa integracja Allegro (zakładka Allegro) czy stara (zakładka Wyślij paczki):
W imieniu firmy przepraszam za niedogodności.