anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Irytująca rozbieżność w czasie wysyłki towaru w panelu sprzedawcy i kupującego

MAMY ROZWIĄZANIE!
Krawczyk_Opony
#8 Zapaleniec#

Witam, możecie mi powiedzieć dlaczego sami robicie bałagan i zamęt kosztem opinii i dobrego imienia sprzedawcy???? Skoro ja jako sprzedawca deklaruje w ofercie czas wysyłki 3 dni to dlaczego manipulujecie datami i robicie kupującego w balona?? Taki kupujący, który jeszcze wykaże się odpowiednim ilorazem inteligencji jest w stanie to zrozumieć, ale taki, który inteligencją nie grzeszy ma z tym niestety problem, co pokazuje mój przykład. W sobotę zostałem posadzony o "GRZEBANIE" w ustawieniach po zakończonej ofercie i w ogóle "BLA BLA BLA". Mnie nie interesują wasze allegrowe narzędzia, że średnia czasu z poprzednich wysyłek..... Skoro ja w ofercie deklaruje 3 dni na wysyłkę to kupujący ma to jasno widzieć i być tego świadomy nawet jak posiada niski iloraz inteligencji i nie przyswaja tego co czyta. 

Kupujący o nicku mundialkris dokonał zakupu w piątek 21.02 o godzinie 11.02. W sobotę napisał mi wiadomość : "PROSZĘ O DOSTAWĘ ZGODNIE Z ZAWARTĄ INFORMACJĄ PONIEDZIAŁEK", i za chwile ponownie napisał: " W CHWILI ZAKUPU WIDNIAŁO PONIEDZIAŁEK TERAZ WTOREK A BYŁO WYSŁAC W PIĄTEK BO I ZAKUP PÓŹNY NIE BYŁ A NIE GRZEBAĆ TERAZ W USTAWIENIACH". Zostałem posądzony o "grzebanie" w ustawieniach oferty, która zakończyła sie przez jego zakup. Czyli, że zamataczyłem z tą datą i jestem oszustem w jego mniemaniu. Odpisałem mu, że nie ma racji i wskazałem miejsce w kórym widnieje deklaracja że czas na wysyłkę to 3 dni. Na to on odpisał: "BLA BLA BLA" i dołączył screen ze swojego panelu zakupowego, że przesyłka jest opóźniona. O co tutaj chodzi i kto poniesie za to stosowną karę???? poniżej screeny 

dane po zakończeniu ofertykorespondencja z kupującymscreen od kupującegoscreen od kupującego

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24
fox_paws
#16 Inspirator#

@Krawczyk_Opony Wszystko sprowadza się do tego, że nie możesz wysyłać wcześniej niż trzeciego dnia po zakupie. Jak chcesz, żeby klient był zadowolony z wcześniejszej dostawy, to dostajesz za to po d... od Allegro.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów
Krawczyk_Opony
#8 Zapaleniec#

brak słów, czasami mam wrażenie, że ci "twórcy" tych absurdów to jacyś kompletni oderwańcy, bo nikt z naszej strony barykady nie wymyśliłby takich **piiip**yzmów..... Mam 3 dni na wysyłkę ale jak wyślę 2 dnia to jestem karany. Nie dość że kroją mnie za opłatę za podjazd kuriera DPD poniżej 3 wysyłek to jeszcze karają za szybszą niz zadeklarowana wysyłkę. Obłęd....

oznacz moderatorów
sklep_solpio
#13 Ambasador#

@Krawczyk_Opony poniżej 4 przesyłek 😄

oznacz moderatorów
bartmeble
#9 Pomysłodawca#

Większośc tych modyfikacji na siłę wprowadzanych przez Allegro powoduje tylko niechęć do korzystania z portalu.Tragedia

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Krawczyk_Opony @bartmeble dziękuję Wam za opinię. Jeśli pojawią się dodatkowe pytania - chętnie odpowiem.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów