Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ,mam pytanie jak zrobić aby zobaczyć jak wygląda oferta w języku Czeskim .?
Chciałbym to zobaczyć bez utworzeniem jej na Allegro.cz.
Chciałbym przesłać tłumaczenie takiej oferty do znajomego który ma wysoki certyfikat w tym języku do
sprawdzenia czy automatyczny tłumacz nie robi błędów.
Jest to dość istotne aby nie zrobić z siebie zielonego w wystawieniu oferty .
Może ktoś już wystawia i ma swoją opinię w tym zakresie.
Pozdrawiam
@prezento-grzes możesz to sprawdzić w Moim Asortymencie, gdy klikniesz trzy kropki po prawej stronie, wybierz proszę "przetłumacz ofertę", zobaczysz wtedy wszystkie tłumaczenia, a gdy klikniesz porównaj, zobaczysz wersję polską i wybranego języka i będziesz mógł przesłać to koledze do sprawdzenia 🙂
Oj chyba nie tak, bardzo proszę mi wskazać gdzie to tłumaczy bo za wolny jestem w temacie.
Tłumaczy mi z powrotem na język Polski
@prezento-grzes a czy możesz podesłać zrzut ekranu co się dzieje gdy klikasz "porównaj" przy języku czeskim?
Witam ,przesyłam porównanie
@prezento-grzes Niestety rozmiar przesłanego zrzutu uniemożliwia weryfikację. Jesteś w stanie przesłać zrzut w lepszej jakości?
Nie wiem czy teraz lepiej ale po prostu nie tłumaczy wystarczy niech informatyk wejdzie i spróbuje przetłumaczyć Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry ,nadal nie można otrzymać przetłumaczenia na język Czeski .
Przed chwila sprawdzałem i nadal tłumaczy na język Polski .Pozdrawiam
@prezento-grzes żebyśmy mogły przekazać te zdjęcia do zespołu technicznego potrzebujemy zdjęć o lepszej jakości. Na podstawie tych niestety nie uda nam się zweryfikować co powoduje ten problem.
Proszę się już nie trudzić, taki kontakt bardzo zniechęca w myśleniu aby wejść na tamten rynek .Pozdrawiam serdecznie .