anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mam wystawić monety na allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
mrowkojad1
#8 Zapaleniec

Witajcie. Ludzie co się dzieje, od kilku dni nie mogę wystawić nowych aukcji. Czy allegro nie zależy na sprzedaży. Kiedy do Nich dotrze, że bez sprzedających nie ma kupujących?
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @mrowkojad1! Doprecyzuj proszę, co dokładnie się dzieje przy próbie wystawienia nowej aukcji? Jaki komunikat się wyświetla?  

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
mrowkojad1
#8 Zapaleniec

Witaj. Za równo gdy chcę wystawić nową akcje - monety polskie po 1990 r - tak w opcji "wystaw podobne" jak i wystawienie nowej akcji, po przejściu wszystkich kroków i kliknięciu "wystaw" pojawia się komunikat, że "Nowy formularz jeszcze tego nie potrafi" ; "Przejdź do starego formularz, aby dokończyć edycję"

Po kliknieciu  "Edytuj oferte" komunikat:

Coś poszło nie tak

Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@mrowkojad1 dziękuję, za szczegółowy opis. Spróbuj proszę w oknie prywatnym incognito i daj znać czy problem się powtarza, gdy klikasz w edycję oferty. Jeżeli problem dalej występuje po tym kroku, to podaj proszę przykładowy numer oferty oraz zrzut ekranu całej strony (z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną). 

Sandra
oznacz moderatorów
mrowkojad1
#8 Zapaleniec

Co to znaczy "Spróbuj proszę w oknie prywatnym incognito "?

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@mrowkojad1 w przeglądarce, jest możliwość przejścia na okno incognito. Najszybciej zrobisz to klikając komibinację klawiszy Ctrl Shift N. 😊

Sandra
oznacz moderatorów