anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę odblokować swoje konto

PlayKing
#7 Wielbiciel#

W jaki sposób mogę polepszyć moją jakość sprzedaży, udało mi się tylko udobruchać jednegoi kupującego aby zmienił opinie, w jaki sposób mam polepszyć terminowe odpowiedzi np, jak nie mam na co odpowiadać. Kupujący mają mnie głęboko gdzieś oraz 3/4 negatywnych opinii są wystawione bezpodstawnie, np Pan chciał zamienny produkt, lecz po otrzymaniu go wystawił negatywną opinie i że mu nie odpowiadałem. Wyraźnie w opisie było iż zespół jest na feriach. W jaki sposób mogę to poprawić aby odblokować moje konto. Na dodatek cały czas mam odejmowane punkty za dyskusje i odpowiedzi. JAK TO JEST MOŻLIWE SKORO NIE MAM NA CO ODPOWIADAĆ, wy se to z kosmosu bierzecie???

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

mdrogeria
#21 Demiurg#

@PlayKing coś Ci się źle poukładało z tym kontem , Masz dyskusje to trzeba je rozwiązać , są pytania to trzeba odpowiadać , ferie i urlopy należą się ludziom , a nie firmom , niestety .... przerwa w sprzedaży nie zwalnia firmy z obowiązku odpowiedzi na pytania czy udzielania się w dyskusjach .Przy blokadzie konta ciężko będzie Ci z tego wybrnąć , kontaktuj się z DBT .... innej dogi nie ma .

oznacz moderatorów

PlayKing
#7 Wielbiciel#

Właśnie problem mam taki że nie mam żadnych dyskusji, wszystkie jak były to od razu były rozwiązywane bez żadnego problemu. Na jedną odpowiedziałem po 2 dniach, nie mam aktualnie na co odpowiadać itp. Nie wiem co mogę już zrobić bo odcięło mnie to od dochodu 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To jest zamknięte kolo, polepszyć jak konto zablokowane, kupujący nie chcą zakończyć dyskusji, nie chcą wystawiać komentarzy, a będzie jeszcze gorzej z komentarzami(likwidacja gwiazdek), konto może odblokować tylko dział bezpieki, żle to wygląda.

oznacz moderatorów