Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie!
Mam do Was pytanie. Od razu zaznaczę, że szukałem ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi. Czy można jakoś ukryć swoje dane na etykiecie inpost? Każdy do kogo wysyłam paczkę na paczkomat dostaje automatycznie mój adres. Czy można to jakoś ukryć? Czy mozna ustawić to jakoś tak, żeby był widoczny tylko dla pracownika Inpostu w przypadku zwrotu lub skasować ten adres i ustalić paczkomat do którego miałby iść ewentualny zwrot? Pozdrawiam
Ale że co? Ścigany jesteś jakimś listem gończym? Chciałbyś kupować takie drogie rzeczy od jakiegoś anonima bez imienia, nazwiska i adresu? 😂
A po co Ci adres sprzedającego? Chcesz do niego wpaść na herbatkę? Po to jest ochrona kupującego żeby w przypadku gdy coś jest nie halo to zgłaszasz problem i tyle. W przypadku gdy nie produkt Ci się nie podoba lub jest niezgodny z opisem, to też jeździsz bezpośrednio do sprzedającego?
Adamo8282 czyli gdzie Inpost zwróci przesyłkę jeśli klient nie odbierze , zwrot idzie na adres .??
Ech, napisałem przecież wyżej. Pytałem czy jest opcja żeby w przypadku niedostarczenia przesyłki inpost zwracał ją we wskazanym przeze mnie paczkomacie lub żeby tylko pracownik inpostu widział moje dane.
@Adamo8282 podpytałam o to specjalnie InPost i nie ma takiej możliwości. Dane nadawcy muszą być na etykiecie, szczególnie jeśli etykiety są generowane przez Managera Przesyłek.
Dziękuję za rzeczową odpowiedź. Pozdrawiam!