anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę zgłosić opinię naruszającą Regulamin Allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

Jak i gdzie  mogę zgłosić opinię naruszającą Regulamin Allegro?

oznacz moderatorów
31 ODPOWIEDZI 31
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Ewa-Shop-PL treść tej opinii nie narusza regulaminu 

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

Jakiej opinii

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

tej, którą będziesz chciałą zgłaszać. Musisz wejść w kontakt z kupującym i poprosić o zmianę.

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

A dlaczego Pani tak uważa?Skoro kupujący wskazał że nie działa rzecz,której nie ma fizycznie na zakupionym produkcie.Do kupującego nie ma co pisac,bo mnie tylko nawyzywał.nie można mu przetłumaczyć,że tego tam nie ma,bo On wie lepiej

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

bo Allegro nie wnika kto co myślał i zrozumiał. Jeśli nie ma obraźliwych słów w komentarzu, to nie usuną, bo nie ingerują w subiektywne odczucia kupujących.

JAk będziesz miała szczęście, to napiszą że im przykro

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

ok.rozumiem.no ale chyba nie może ocenić rzeczy,której nie ma fizycznie od fabryki na zakupionym produkcie.zobaczymy

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Ewa-Shop-PL W zasadzie w komentarzu w ogóle nie powinno się oceniać produktu - bo do tego jest inne miejsce. Ale Allegro ma gdzieś swój własny regulamin. On jest tylko dla sprzedawców (kupujących z reguły też nie obowiązuje) 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
fox_paws
#14 Krzewiciel#

@Ewa-Shop-PL ok.rozumiem.no ale chyba nie może ocenić rzeczy,której nie ma fizycznie od fabryki na zakupionym produkcie.zobaczymy

Według Allegro może, np. na podstawie zdjęć lub opisu oferty

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

Zdjęcia są oryginalne.Robione przeze mnie.To co na zdjęciu to wysyłam.Wszystko jest wyrażne i zrobione zdjęcie z obu stron.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Prowizje za zwrot a to nie reklamacja?

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

Reklamacja została odrzucona w dyskusji.I przyjęta przez Allegro.Teraz zrobił zwrot i zamknął dyskusję.Powód zwrotu-towar inny niż zamówiony.

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

A w dyskusji powód otwarcia dyskusji produkt uszkodzony,ale paczka jest cała.brak słów po prostu

oznacz moderatorów
fox_paws
#14 Krzewiciel#

@Ewa-Shop-PL To nie ma znaczenia, bo według Allegro kupujący może ocenić zgodność produktu z opisem bez wejścia w jego posiadanie. I pracowników Allegro naprawdę nie interesuje, w jaki sposób mógłby to zrobić.

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

miałąś wcześniej dyskusję? reklamację? jeśli nie to teraz gorzej, musiałabyś wyjaśnić, że to nie działa, bo sprzęt tego nie ma i musiałby wybrac inny model, żeby ta opcja była. Czyli wyszłoby że on nie doczytał. Będzie ci trudno dyskutować, bo to obcokrajowiec. Przemyśl, czy warto sprzedawać  na niepolskich rynkach....

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

Mam dyskusję.Raz pisze po polsku raz po czesku raz po rosyjsku klient.Od razu rządał zwrotu części kosztów za coś czego nie ma.Allegro zaproponowało zwrot z Allegro protect i nie obciąży mnie spłatą.napisali że miałam prawo odrzucić reklamację.teraz zrobił zwrot.dodam że klient pisze bez sensu.pojedyńcze wiadomości nie w temacie.To że mnie zwyzywał to mnie nie rusza od ci...ku... no i Typowych Polaków

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

dziś klijent zrobił zwrot produktu

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

no to niefart po całosci

oznacz moderatorów
Ewa-Shop-PL
#9 Pomysłodawca#

Jestem już całkiem na straconej pozycji?

oznacz moderatorów