Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak i gdzie mogę zgłosić opinię naruszającą Regulamin Allegro?
@Ewa-Shop-PL Normalnie, jak każdy niezależny sprzedawca na tym portalu
Dziękuję za słowo wsparcia ....
Masz negatywa, zwrot produktu który jest już używany i które musisz wystawić jako pozwrotowy ze strata
pytanie czy uda ci się odzyskać prowizję bo nie wiemy co ci w tych zwrotach poklikał
Zwrot-towar inny niż zamówiony.Chociaż wysłane to co na zdjęciach.Oryginalnych zdjęciach.Trochę mi szkoda bo to pierwszy negatyw i według mnie niesprawiedliwy.Ale przynajmniej zakończył dyskusję-to mam chociaż narazie z głowy.Ale może lepiej teraz oddać kasę jak zrobił zwrot niż za jakiś czas jakby płyta była totalnie schlastana.
mozesz zrobić odpowiedz do opinii- byle rzeczową
Wiem.Dziś wystawił po raz drugi negatyw-tylko dopisał POLSKA.w pierwszym odpisałam.odpiszę,tylko muszę to zrobić konkretnie,bo 2 szansy nie ma
ale czemu drugi? on robił 2 zakupy?
Tzn.edytował.Bo miał kaprys dopisać POLSKA.jak On to stwierdził w dyskusji jestem kompletnym Polakiem.tak przełumaczyło
nieźle,zgłosiłem naruszenie
kupujący ocenia rzecz, której przedmiot nie ma i nie był przedmiotem umowy
komentarz jest fałszywy, nie dotyczy sprzedanego towaru
kupujący ocenia rzecz, której przedmiot nie ma i nie był przedmiotem umowy
tylko na allegro: fałsz i kłamstwa mogą by przedmiotem komentarza
allegro to pokazuje w celu oszukania konsumenta - innego tutaj nie widzę
regulamin m allegro mówi coś innego
co na to przedstawiciele allegro?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Przekaza do odpowiedniego zespołu i ślad po tym zaginie
@Monika__L piszcie do supportu allegro, że jesteście szykanowani ze względu na narodowość w serwisie
Jak się tym nie zajmą, należy to zgłosić na policję - takie coś jest ścigane z urzędu
to już kolejny przypadek ujawniony na tym forum, kiedyś zgłaszałem Ukraińca za podobne wpisy
tłumacz google nie tłumaczy dokładnie takich zwrotów
Może nie zbanują tego wątku.Tak jak wczoraj jak próbowałam przed nim ostrzec.Napisał tak,ale według mnie nie jest przetłumaczone dobdze.Domyślcie sę o co chodzi---
Tak, to znaczy, ok, za 700 koron cię nie obrazę, ale jesteś cipkową karmą i kompletnym Polakiem