Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zastanawiam się jak oceniać zmianę systemu ocen na zero-jedynkowy. Jak Wy do tego podchodzicie? Z jednej strony spoko, koniec sytuacji gdzie 4/5 to zła ocena. Z drugiej strony - czy to nie jest trochę ryzyko, że "trochę niezadowolony w 10%" klient wystawi negatywa, bo nie może w żaden sposób wyładować inaczej swojej frustracji np. za jednodniowe opóźnienie z wysyłką? Kurczę, sam nie wiem właściwie jak taką zmianę postrzegać - trudno przewidzieć skutki. Co Wy sądzicie?
Jakim systemem ocen mamy ocenić zmiany w ocenach? Gwiazdkowym?
Bardzo zabawne, po prostu pytam innych Sprzedających co sądzą o tej zmianie...
A czemu mają służyć teraz te oceny?
Z czystej ciekawości jako sprzedawca, bo ja nie ogarnąłem, że taka zmiana zachodzi 😄
@AQUAFISH1 Ruch był dobry z likwidacją gwiazdek, chociaż w ostatnim czasie gwiazdki nie miały wpływu na jakość sprzedaży, tak że na chwilę obecną nie ma to większego znaczenia.Pod komentarzem z łapką w górę i np. jedną gwiazdką nie miałeś możliwości umieszczenia odpowiedzi.Teraz jeżeli kupujący nie będzie zadowolony z transakcji, będzie musiał ocenić ją negatywnie.W przypadku komentarza negatywnego, dodałbym obowiązek umieszczenia opisu aby sprzedający miał do czego się odnieść.
No właśnie o takie opinie pytam, czy teraz przypadkiem negatywy nie będą jeszcze gorsze. Bo w obecnej sytuacji jak ktoś dostał negatywa i np. 1/5 za obsługę a 5/5 za zgodność z opisem lub odwrotnie, to przynajmniej dawało jakieś sugestie co poszło nie tak. Teraz kupujący będą mogli rzucać tymi negatywami nawet za drobne przewinienia sprzedawcy. Nie wiem czy liczyłbym na rozsądek kupujących....