mam transakcje i tam Pan nie ma smarta i zaplacil on za same przedmioty gdzie sa koszty wysyłki? kto je poniesie> czy jak cenniki mam przy ofertach smart a ktos nie ma mam cos ustawic w cenniku? jak to rozliczyc?
@KratyOlma2 Masz w ofercie ustawioną opcję darmowej dostawy przez sprzedawcę od 25 zł.
Gdzie to można zmienić, bo miałem taki sam problem na allegro lokalnie i nie przypominam sobie żebym ustawiał darmową dostawę powyżej 25 zł.?
nie mam gdzie sie to ustawia? w cenniku?
ok dziekuje a jak jest z tym ze ktos nie ma smarta to jak wtedy placi za przesylke czy ja tez mam gdzies to ustawic ze klient wtedy plci za koszty przesylki?czy to jest wlasnie ten link ustawienie wyzej ktore mi wyslales?
Nie, Ty nie cuduj z cennikami. Ustawiasz ich normalny koszt, czytaj najwyższy. Paczkomat za 11.49 czy tam ile on teraz kosztuje, jakieś One Box za 10 zł, kurier za 14,99zł. Jak ktoś będzie miał SMART to samo się zrobi za zero.
W ktorym miejscu w ofercie jest usawioina informacja darmowej dostawy przez nas od 25?
@KratyOlma2 teraz ustawiłaś od 45 zł więc jak ktoś nie ma smarta i tak ma darmową dostawę 🙂
Aby mieć darmową dostawę, kup u KratyOlma2 za co najmniej 45,00 zł.