Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc . Opiszę sprawę . Pani zgłasza problem 24,06,25 w wiadomości , że nie otrzymaną pojemnika do towaru który zakupiła 04,04,25 . Przepraszam panią proszę o adres , że wyślemy brakującą rzecz . Pani zakłada dyskusję więc proszę o adres i przepraszam . Cały tydzień pani nie odpisuje . Po tyg podaje adres w dyskusji . W poniedziałek wysyłam paczkę informuje o tym klienta . Po czym po kilku kolejnych dniach pani w wiadomości pisze? że nie ma ładowarki . Dziwnie bardzo . Pani paczki nie odbiera w czwartek wraca do nas przesyłka . ( 2x musiałam zapłacić ) . . Ja w dyskusji wysyłam zdjęcie że paczka wróciła . Allegro kończy dyskusję . Dzis pani pisze wiadomość z pretensjami i z szantażem że albo robi zwrot albo wystawia negatyw . Wysłałam zdjęcie, że InPost paczkę odsyła do nas . Więc pani zakłada dyskusję . Że jestem fatalnym sprzedawcą , nie uczciwym , że chce ją oszukać . Jak ma to załatwi ? . Odpisałam pani jeszcze raz tak jak było i znów dołączyłam zdjęcie z InPost . Nie rozumiem kto jest nie uczciwy , ja że po 3 miejscach wysyłam pani brakujący element po czym pani na raty zgłasza , ze raz tego nie ma raz tego . Po drugie pani wysyła zdjęcia myjki i ewidentnie widać , że myjka jest używana przez panią . Brud w ssawce i brudną szmatka do okien . I element który nie jest produktem w naszym sklepie , a twierdzi , że od nas . Coś tu ewidentnie nie gra . Proszę o pomoc
Dodam , że napisałam pani , że może oddać myjkę ale mamy prawo pomniejszyć koszty zwrotu wynikające z używania myjki co widać na złączonych zdjęciach .
Czasem lepiej przyjąć niesłusznego negatywa niż karmić pasożyta. Raz pójdziesz na rękę to wróci i dalej będzie kąsać.
Minęło ponad 90 dni od zakupu , to chyba już pani nie wystawi komentarza . Ale zawsze może coś kupić i wtedy kasać . Naprawdę nie potrafię tego zrozumieć ja nawet przeprosiłam po 3 miesiącach bo może i pani ma rację . Ale paczki pani nie odbiera są dowody na to , wysyła zdjęcia ze myjkę używa bez pojemnika i ładowarki ( zadziwiające ) szmatkę nie masz asortyment i jeszcze pisze że ja che ją oszukać , i jestem fatalnym sprzedawcą .
Ręce opadają . Allegro pisze do pani , że my wysłaliśmy paczkę , że to nie nasza wina , że teraz za paczkę powinna zapchać pani . A klientka , że się nie zgadza , że ją oszukaliśmy , że nie ma dowodów na to że kurier byl , że w ogóle wysłaliśmy paczkę . A ja po kilka zdjęć wysłałam w dyskusji . Jak to załatwić .