Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
klient kupił drzwi, na odbiór osobisty. okazało sie że drzwi sprzedaliśmy stacjonarnie, wiec do niego zadzwoniłem z informacją że ich nie ma ale są adekwatne stanem do tych które sprzedaliśmy, ok wysłac. Nadmienie jeszcze że były to drzwi do busa, tylnie, sztuka wystawiona była za 300 zł, a cena ładnych drzwi zaczyna sie od 700 zł ( Ducato H1 ). Drzwi do Pana dotarły i zaczyna sie, że drzwi takie i owakie.... on chce zwrotu kosztów drzwi i za kuriera... kiedy my mieliśmy odbiór własny... co w tym przypadku zrobic?
Odebrać sami zawsze możecie jadąc po nie lub wysyłając swojego kuriera . Jeśli prowadzicie działalność to musicie się stosować do zasad obowiązujących w handlu odnośnie zwrotów czy reklamacji.
ale on chce jeszcze zwrot za kuriera którego on posłał. i co wtedy?
@MARWIS_97 jeśli to reklamacja, to musicie oddać za wysyłkę i powrót 😞 możecie też odrzucić reklamację jak drzwi są zgodne z tym co ustaliliście 🙂
drzwi które wysłałem były w podobnym stanie, te które kupił przez allegro były bordowe wiec pęknieć czy rudej, czy to ze folia na nich była nie było widac... gość myslał że kupił drzwi idealne... z reszta jak sie dobrze na zdjęcia przyjrzy to widac niedoskonałości, nie dociera do goscia
z reszta w ogłoszeniu było napisane że stan ... że wygląd ja na fotkach...
... o mamo. Właściciel Ducato. Od razu współczuję.
Witam z branży. Będzie ciężko, jeśli zlecił własny transport. Odbiór osobisty to odbiór osobisty, tu Dukaciak zamęczy na śmierć.
a niech meczy, ja też uparty potrafie być. Tym bardziej znam realia rynku i ceny jakie na nim są. Gość kupuje komplet drzwi w cenie jednej sztuki i oczekuje...