anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak skutecznie poprosić Kupującego o komentarz?

Sklep_Jezdziecki
#8 Zapaleniec

Wysłałam w ostatnim czasie wiadomości do kilkudziesięciu Kupujących z prośbą o wystawienie opinii po zakupie. Jak dotąd nie otrzymałam żadnej odpowiedzi ani komentarza. Zastanawiam się jak osiągnąć skuteczność jak u innych Sprzedających gdzie widzę dość duży odsetek komentarzy po zakupie? Nie mam do tej pory żadnej odpowiedzi z ponad 40 wysłanych próśb do Kupujących w postaci komentarza a mniemam, że zdecydowana większość jest zadowolona a i zwrotów też nie mam. Ciekawi mnie jak inni Sprzedający osiągają taką skuteczność w uzyskaniu komentarzy po zakupach

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@Sklep_Jezdziecki nie ma sensu, prędzej dostaniesz negatywa za rozsyłanie spamu. 
U mnie stosunek komentarzy do zamówień to +/- 1:6. Dodatkowo weź pod uwagę, że sprzedajesz specyficzne produkty gdzie jest większy odsetek klienta który kupił coś na allegro bo nie kupi tego nigdzie lokalnie - takie osoby często zdecydowanie gorzej ogarniają allegro. 
Teraz wszystko tak pochowali, że z takiego mało dostępnego towaru Pani obiecała mi negatywa ... ale chyba nie umiała znaleźć jak to zrobić i wystawiła złą ocenę produktu 🤣 

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

ten miecz jest obosieczny

oznacz moderatorów