Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przepraszam za wyrażenie, ale ten portal robi się **piiip**ycznie nieprzyjazny dla użytkowników!! Wystawiłem dwie oferty kilka dni temu w Allegro, dzisiaj chcę sprawdzić ilość obserwujących itd. i co? Nie ma dostępu do sprzedaży w Allegro, jest tylko w Allegro lokalnie! Czy ktoś może mi powiedzieć, jak to zrobić?
Wystaw przedmiot i na dole po prawej stronie masz "Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz i już.
To wiem, ale jak sprawdzić stan sprzedaży na allegro, skoro po zalogowaniu mam tylko opcje dotyczące allegro lokalnie?
Jest dostęp tylko zapomnieli napisać że Allegro i Allegro lokalne to dwie rózne strony internetowe.
Trzeba otworzyć Allegro te stare i tam się zalogować, obejrzeć.
Analogicznie, otworzyć A Lokalne i tam tak samo: zalogować, oglądać
A to że to jakiś chory pomysł, to inna sprawa. mogły by być jakieś zakładki, odnośniki żeby nie szukać.
Jestem zalogowany na allegro, nie na allegro lokalnie, w opcjach mam możliwość sprawdzenia zakupów, licytacji itp, i na allegro i na lokalnie, ale sprzedaż tylko na lokalnie! Tu jest problem.
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/panel-sprzedawcy I tego nie masz?
Już sam znalazłem rozwiązanie- jakiś geniusz to wymyślił!!!
Trzeba wejść w konto i tam kliknąć "dane konta", wtedy otwiera się stare menu...Rany boskie- to ma być ułatwienie? Czemu to służy?
No właśnie służy temu żeby ktoś nie podejrzał co sprzedałeś. Tajne przez poufne.
Kto inny projektował i tworzył Allegro a kto inny Lokalne. No i mamy co mamy, niby razem a bardzo osobno.
Masakra, też tego szukałem i nie wpadłbym na to, że tak zagrzebali.