Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wystawiam ze sklepu aukcje bezposrednio i zawsze pobierało mi z automatu numer kategorii a teraz allegro cos pozmieniało i nie moge wystawic bo numer katerii jest inny
nie moge pobrac z automatu a jak sprawdzic to recznie????
@maximus_13 jak wejdziesz w kategorię to zerknij na koniec linka w pasku, tam masz allegro.pl/kategoria/agd-do-zabudowy-ekspresy-do-kawy-67525
Super dzieki
U mnie jest nieprawidłowy numer kategorii.....
@kraftoteka Cześć. 🙂 Co masz na myśli? O którą ofertę chodzi? Chętnie pomogę
U mnie jest tak samo. Codziennie dostaję jakieś powiadomienia. Jeżeli mam ponad 3 tys aukcji, to aż strach pomyśleć co mnie czeka....
Papier RYŻOWY R0629 z włoskami A4 decoupage
Informacja od Allegro: Kategoria produktu jest wymagana. Należy podać id kategorii.
Szablon 217 do dekoracji tortów decoupage scrap
Informacja od Allegro: Kategoria produktu jest wymagana. Należy podać id kategorii.
Szablon 218 do dekoracji tortów decoupage scrap
Szablon 219 do dekoracji tortów decoupage scrap
Szablon 220 do dekoracji tortów decoupage scrap
Papier RYŻOWY R0404 z włoskami A4 decoupage
Papier RYŻOWY R1327 z włoskami A4 decoupage
Papier RYŻOWY R0425 z włoskami A4 decoupage Maki
Papier RYŻOWY R0515 z włoskami A4 decoupage
Informacja od Allegro: Kategoria produktu jest wymagana. Należy podać id kategorii
Papier RYŻOWY R1327 z włoskami A4 decoupage
Dzięki też miałam ten sam problem