Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, na allegro sprzedajemy warzywa i owoce , od naszych prywatnych lokalnych rolników z Dolnego Śląska , Kiedy allegro wprowadziło zmiany,że każdy produkt ma mieć kod EAN , Wykupiliśmy na nasze produkty w GS1 kody EAN, są to nasze indywidualne kody pod konkretny produkt , Jeśli inny sprzedający nie kupi np od nas cebuli , nie może używać kodu EAN naszego , bo to jest wprowadzanie klienta w błąd , bo nie sprzedaje naszego produkty marki naszej , zgłaszamy to od dwóch lat do allegro , że kradną nasze kody i bezprawnie je używają , jakby to był ogólnodostepny np słonecznik MAREY to ok , ale te produkty są od konkretnych rolników z którymi mamy umowę i te kody wykupione są pod konkretny produkt nasz , GS 1 dzwoniło raz z tym do allegro ale allegro nic z tym nie zrobiło dalej , Więc zapytuję po co kupować kody EAN pod allegro w gs1 ? Za te kody w tym roku zapłaciłem już dwie faktury , płaci się za konkretną pulę kodów a potem raz w roku płaci się do gs1 abonament i zailośc kodów , w tym roku płaciłem im za jedną 1600zł a za drugą 980zł , Gs1 poradziło nam , że skoro allegro nie reaguje a są świadomi tego , bo zgłaszaliśmy problem i do gs1 i do allegro to zostaje nam tylko UOKIK, ale skoro sprzedaję tu nie będą donosił na allegro po urzędach , Więc mój morał jest taki, że szkoda kasy na kody do gs1 i ten program aby kupować w gs1 kody to jest tylko po to aby zarobiło i allegro i gs1 ,