Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę dokonać zakupu w firmie esprinter, ale mam wątpliwości, bo firma nie ma ani jednego komentarza czy oceny.
Możliwe, że dopiero zaczęli sprzedaż, a wcześniej używali tego konta tylko do zakupów?
Twierdzą, że ludziom nie chce się oceniać mimo ciągłej sprzedaży
Ocenę zostawia obecnie ok 10% max kupujących
Bo to prawda. Przy kilku pierwszych sprzedażach "żebrałem" o oceny, ale później zrezygnowałem, bo to jednak nie ma sensu. Mam stałego kupującego, minimum raz w miesiącu robi zakupy. Poprosiłem o ocenę i nic. Inna sprawa odnosi się do tego co się sprzedaje. Przy drobnicy i niskich cenach chyba łatwiej się zbiera oceny, niż przy produktach droższych i niezbyt popularnych
@jsvideo komentarze po roku znikają mogli mieć przerwę w sprzedaży na allegro
Przy dużej sprzedaży drobnicy raczej nie. Przy małej, a droższych rzeczy możliwe. Raczej to jednak wygląda na przerwę w sprzedaży. Ewentualnie korzystanie z kilku kont na zmianę.
@az1rael komentarze wystawia mniej niż 5% kupujących zadowolonych i 100% niezadowolonych
@AnnaG-Antyki mamy aktywne drugie konto na allegro z 20 letnią ciągłą sprzedażą i od 3 miesięcy nie otrzymaliśmy żadnego komentarza
@jsvideo w jednym masz rację - co jest ważniejsze opinie czy podanie ile transakcji miał sprzedający?
Normalna sprawa. Ja też mam długo konto, jednak początkowo używałem tylko do zakupów, od jakiegoś czasu sprzedaję. Mam mało ocen, tzw. 11% kupujących ją wystawiło. Na pierwszą ocenę czekałem trochę czasu