anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak unieważnić licytację?

jedrek12-ty
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, na Allegro Lokalne wystawiłem wkrętarkę, wyraźnie napisałem, że wyłącznie odbiór osobisty. Napisałem do wygrywającego, aby nie wysyłał zapłaty ponieważ nie mam możliwości wysyłkowych. Wiadomość wysłałem na bezpośredniego maila oraz przez Wasz portal. Nie mam żadnej odpowiedzi 😞  .  Co mam teraz robić?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@jedrek12-ty W ofercie była udostępniona opcja wyboru wysyłki, więc kupujacy z niej skorzystał. Opłacił już również zamówienie, więc powinieneś je zrealizować. Jeśli nie jest to możliwe, pozostaje ponowienie próby nawiązania kontaktu z klientem w celu ustalenia szczegółów zwrotu wpłaty.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jedrek12-ty
#7 Wielbiciel#

Napisałem 2 maile+ dyskusja na Allegro, zero kontaktu!, nie było możliwości wystawienia przedmiotu bez opcji dostawy ( chyba, że była? ), w opisie wyraźnie, że odbiór osobisty.

Na przyszłość jak wystawić bez opcji wysyłki?, czy nie mógłbym zwrócić pieniędzy na jakieś konto Allegro, depozyt?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@jedrek12-ty Metody dostawy udostępniasz podczas wystawiania ofert. Musiałeś w formularzu zaznaczyć opcję wysyłki.

W przyszłości zwróć na to uwagę, a w razie wątpliwości możesz przesłać nam link do oferty i sprawdzimy, czy rzeczywiście nie ma w licytacji żadnych innych metod oprócz odbioru osobistego. 🙂 

oznacz moderatorów