Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Niestety zawsze jak allegro coś wymyśli to ze świecą szukać pozytywów 🙂 chodzi o obsługę przez nich płatności, jakby 2 to by było mało;) przytoczę sytuacje, że od poniedziałku zwrotu nie mogę zrobić przez allegro finance (nie chce robić ręcznie bo to skutkuje, że muszę iść do Szefowej żeby zrobiła przelew ręcznie), Czy tak będzie ciągle, że teraz 3 przelewy będą przychodziły czy już sami będziecie obsługiwać te płatności ? bo nie kumam...
@sklep_solpio ustaw sobie kwotę rezerwacji przy wypłacie.
Wiadomo, że to %^&*% ale trzeba się dostosować.
@sl-aw-ek niestety z Szefostwem mam ustalone, że codziennie muszę robić zestawienie ;), więc nie mogę robić rezerwacje bo nawet jeśli to i tak pobranie opłat mogą robić z tego.. ale ledwo co napisałem post akurat ktoś kupił i zapłacił przez allegro finance :
@sklep_solpio ostatnie problemy z płatnościami kupujących najprawdopodobniej wynikają właśnie z tego, że allegro chce odciąć się od pośredników PayU i P24 i być tylko na swoim garnuszku Allegro finanse
@Client:44052296 to logiczne, tylko niestety w przypadkach gdzie 40/50 zamówień jest na payU albo przelewy24 to ciężko ogarnać allegro finance zwrot 😉 bo z reguły mało jest tam płatności i nagle jak ktoś zwróci to jest problematyczne bo klient dłużej czeka na zwrot.. ;/