anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak widać nie tylko my marudzimy xD

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Wyszukiwarka Allegro to teraz koszmar i już lepiej użyć Google

Ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Zostawiłam tylko zakupy gdzie mam co najmniej 50% zwrotów jak np ciuszki z Qutletów, a nawet sporo więcej. I nie nie , moja wina. Staram się kupować większe paczki tego co jest w stylu moich małolatów, a że potem przychodzi szajs i niewiele nadaje się do noszenia...  Oraz takie rzeczy gdzie towar za 300zł przychodzi 14-stoma paczkami kurierskimi xD. Wszystko inne umarło wraz z narodzinami katalogu i umierającą nadzieją...

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg#

@AnnaG-Antyki dziwisz się a na dodatek jak zaczynasz zakupy od Google to cześć klientów nie trafia do Allegro tylko na inne oferty Te mu Sh in Amzon itp. bo reklamują się duże bardziej agresywnie niż allegro, często nie ma ich w reklamach produktowych 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Ja zaczynałam od Allegro. Ale co z tego przez pół roku skarpetek tu nie mogłam znaleźć więc w końcu poszłam gdzie indziej. Ile można prosić o naprawę wyszukiwarki? Takich ludzi na pewno jest dużo więcej. Masa klientów prosiła, tłumaczyła i groziła odejściem... I część na pewno to zrobiła. Część dla wygody, a część ze zwykłego polskiego charakterku, my jesteśmy przekorni i nie lubimy być zmuszani...

A jak już raz poszłam na chiński portal to się okazuje, że kupuje się tam dużo wygodniej i wbrew pozorom czuję się bezpieczniej niż tu... Szejn reklamację mi załatwił w 24h, co w tym czasie mam tu? Jak jest zwrot to kasa przychodzi praktycznie od razu jak towar do nich dotrze, nie ważne że to np sobota albo niedziela. Przy magazynie w chinach jest jakieś 7 dni od odesłania, przy magazynie w Polsce to następny dzień. A tu ostatnio negatywa zarobiłam za to, że klient był wkurzony tym że po 3 dniach od odesłania kasy jeszcze jej nie miał...

oznacz moderatorów

bosek_2804
#13 Ambasador#

Racja. Branża motoryzacja. Warsztat szuka po konkretnym numerze części. 

Kiedyś 100% Allegro.

Ostatnio 3 na 10. Zawsze dzwoniący zaczyna rozmowę. Kiedyś: "znalazłem na Allegro".

Obecnie - znalazłem na pańskiej stronie, znalazłem na Olaliksie, znalazłem na SprzydajPeel, znalazłem na Ottojotto. 

Świat się zmienia, a Allegro jak Tesla i Elon - w dół ... w dół...w dół.

****************** (często dostaje bany wlepiane przez ...)
oznacz moderatorów