anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wpisać swoje oferty na listę produktów mogących brać udział w Allegro Days ?

G-PLAST
#9 Pomysłodawca

Witam, kiedyś miałem możliwość zgłaszania swoich wszystkich produktów do Allegro Days, obecnie od  2 edycji mogę zgłosić ok 10% z nich, czy ktoś może mi powiedzieć "co to się stanęło" ?  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @G-PLAST. Czy Twoje oferty spełniają wszystkie z poniżej opisanych warunków?

Do akcji Allegro Days możesz zgłosić aktywną ofertę, jeśli:

• zawiera produkt znajdujący się na liście towarów, którą udostępniamy każdorazowo przed startem kampanii
  • cena produktu nie przekracza maksymalnej ceny tego produktu określonej na liście towarów
  • ma parametr stan o wartości Nowy
  • ma opcję kup teraz.

Dodatkowo musisz obniżyć cenę tej oferty o co najmniej 5% od najniższej ceny tej oferty z ostatnich 30 dni. Cenę promocyjną, która uwzględnia taką obniżkę, ustawisz dopiero podczas zgłoszenia oferty do akcji Allegro Days.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

G-PLAST
#9 Pomysłodawca

Nie spełnia tego:

• zawiera produkt znajdujący się na liście towarów, którą udostępniamy każdorazowo przed startem kampanii

bo nie wiem jak tam wpisać produkty:

oznacz moderatorów

MiMary

@G-PLAST, już to sprawdzam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

G-PLAST
#9 Pomysłodawca

Ja dalej czekam na odpowiedz

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@G-PLAST 

Przepraszam, że cza dłuższy czas oczekiwania. Otrzymałem informację, że sam nie możesz nam tego zgłaszać - wybieramy to wewnętrznie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

G-PLAST
#9 Pomysłodawca

Dziekuje 

oznacz moderatorów

RoyalDeals
#8 Zapaleniec

Mam taki sam problem, więc pytanie z mojej strony co mogę zrobić żeby moje produkty zostały „wybrane” ?

co ma wpływ na ten wybor?

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@RoyalDeals tak jak pisał Grzesiu, produkty są wybierane wewnętrznie. Sprzedający nie mają wpływu na zawartość listy produktów biorących udział w Allegro Days. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów