Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o natychmiastowe wyłączenie funkcji tworzenia zestawów na moim koncie allegro @kobisw Tworzone automatycznie zestawy są nieprawidłowo dobierane, zarówno modele jak i kolorystyka mebli oraz kolekcje i wielkości się nie zgadzają. Nie chcę tworzenia takich zestawów. Chcę tworzyć je samodzielnie. Błędnie tworzone automatyczne zestawy wprowadzają klientów w błąd i nadszarpują renomę firmy.
@kobisw Zanim przekażę Twoją prośbę dalej, podaj mi, proszę, kilka przykładów błędnie utworzonych zestawów.
W tej chwili, nie mam jak podać dokładnych, bo je usunęłam, ale np meble białe łączone są z szarymi. Meble dwukolorowe biały-dąb craft łączony jest z meblami biały-klon itd. Takich zestawów jest pełno
@kobisw Rozumiem. Jednocześnie muszę wskazać konkretny przykład błędnego zestwau jako argument na poparcie prośby o wyłączenie tej funkcji na Twoim koncie, dlatego jeśli problem się powtórzy, proszę Cię o tę informację tutaj.
Jakoś na drugim koncie nie musiałam podawać konkretnego przykładu, żeby ten absurd został wyłączony. Czy mało konkretną informacją jest to że mieszacie meble nie tylko kolorystycznie, ale i kolekcje? Styl skandynawski z drewnianymi nóżkami łączycie z loftowym stylem z nogami metalowymi, albo plastikowe z drewnianymi. Proszę wyłączyć tą funkcję. Wiele osób ma z tym problem, bo nie potraficie dodać zwykłego przycisku, żeby można było samemu to odłączyć.
@kobisw ja kazałem se wyłączyć i teraz trochę żałuję ...😏
Rozumiem @kobisw, zgłosiłem prośbę o wykluczenie Twojego konta.