Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wyłączyć kampanie Nowość, tam gdzie miałem oferty oznaczone jako Nowość zakończyłem i wznowiłem ponownie, niestety allegro automatycznie włączyło mi ponownie kampanię Nowość, co wiąże sie z naliczaniem opłat.
@Bodzio_Ti W przypadku specjalnych oznaczeń Strefy Okazji ofert takich jak „Hit” oraz „Nowość” umowa zawarta jest na okres 30 dni. Zgodnie z regulaminem nie ma możliwości wcześniejszego zakończenia takich ofert. Cały regulamin Strefy Okazji znajdziesz tutaj.
po 30dniach poprostu wygasa ?
Witam, przyłączam się do tematu bo też uruchomiłem pakiet i chcę zrezygnować. Opłaty zostały naliczone po trzech dniach na kwotę 400 zł a wy piszecie o miesiącu!!!. Wiem, ilość ofert ma tu znaczenie mogłem mniej zgłosić. Ale za miesiąc będzie po mnie. To jest jakaś paranoja. Czemu cały czas dokręcacie śrubę? Nie wiem co zrobić bo się wkopałem po uszy, zresztą nie tylko ja. Może jest szansa na wypracowanie jakiegoś pozytywnego rozwiązania? Przecież za wszystkim ludzie stoją.
@thom-sell trzeba czytać regulamin, regulamin i regulamin będzie mniej niespodzianek 🙂 Wszystko jest tam ładnie opisane będzie kosztowna nauczka na przyszłość 😞
Uważaj kolejnym razem, to dwa lub trzy kliknięcia, regulamin nie jest łatwo dostępny a naliczone opłaty mogą Cię mocno zaskoczyć