anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyjść z OKAZJI ?

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

Chciałam spróbować, co da mi opcja sprzedaży "okazje" . Niestety, okazało sie, że nic nie daje, i zupełnie niepotrzebnie sie skusiłam. Trudno. Chciałam wyjść, a tu ZONK, owszem mogę, ale skoro przed terminem to naliczą 50zł brutto "kary" za to wyjście. A ten termin to 30 dni jak się doczytałam.

Jak nie kijem to pałką. Za opcję sprzedaży Okazje płaci sie 1zł za kazdy dzień, ale jak chcę zrezygnować to mam zabulić 50zl.

Czemu ta informacja nie była podana wytłuszczonymi literami w opisie programu? 

Jak wyjść z tego g.... bez niepotrzebnego wydawania pieniędzy? Ostatni raz dałam się naciągnąć.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jakby wszystkie wady programów wyświetlane były jasno i wyraźnie to nikt by się na to nie dał nabrać .

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

Widzisz @AptekaNatolinska zanim cokolwiek zrobisz  , a nie jesteś pewny-a decyzji zrób to co dzisiaj czyli zadaj pytanie społeczności .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@AptekaNatolinska Czemu ta informacja nie była podana wytłuszczonymi literami w opisie programu? 

Przecież wszystko jest w regulaminie, na przyszłość nauczka żeby czytać  🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

I nie brac udziału w żadnych badziewnych programach. Tak jest panie sierżancie !

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@AptekaNatolinska można brać tylko trzeba dokładnie przeczytać regulamin, żeby wiedzieć kiedy np. wyłączyć darmowe promowanie zanim zacznie naliczać automatycznie itp. dużo jest takich kruczków 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów