Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro naliczyło mi opłaty za wystawienie przedmiotu, ale przedmiot znalazł się z kategorii dlatego że zostały przez allegro przeniesione, niestety błędnie. Konsultantka allegro potwierdziła błąd i zwróciła mi opłaty za część aukcji. Jak zwróciłem uwagę, że zwrot jest tylko za jakieś 1% aukcji, stwierdziła że za resztę nie zwróci ponieważ aukcję są za długo wystawione (zwrot dotyczył maksymalnie 3 miesięcy wstecz ale 1 czy 2 też były by satysfakcjonujące). Zorientowałem się, że rozmowy przez wiadomości email nie są oficjalną reklamacją, więc chciałbym taką złożyć ale nigdzie nie znalazłem takiej opcji dla sprzedających.
Niestety to jest tylko wiadomość do konsultanta, wysyłałem i wymieniłem kilka wiadomości i dowiedziałem się, że mogą zrobić niewiele i że tutaj nie składa się reklamacji, a dopiero dział reklamacji może podjąć decyzję w poważniejszych sprawach...
@extra_upominek Poproś konsultantkę o instrukcję złożenia relkamacji lub przekierowanie Twojej korespondencji do osoby decyzyjnej w takich sprawach.