Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można zablokować użytkownika który często kupuje odemnie produkty i notorycznie stwarza problemy, to konkurencja i tylko on z moich wielu klientów co raz zgłasza mi reklamacje bezpodstawnie wymyślając i oczerniając?
Wpisz go na "Czarną listę" ,nie będzie mógł z tego konta robić u ciebie zakupów ,niestety pewnie ma inne konta a wszystkie trudno zablokować ,zwłaszcza że każdy może sobie zakładać nowe.
Wpisz na CL i zgłoś sprawę do Allegro.
@Sylwia8792ja Na Allegro możesz wpisać kupującego na czarną listę; https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/czarna-lista#/ ale mimo to będzie mógł nadal kupować z innego swojego konta.
Na Allegro Lokalnie nie ma czarnej listy.
A czy czarna lista jest planowana w ramach Allegro Lokalnie? Albo po prostu ogólna możliwość zablokowania użytkownika?
Mam problem z pewnym osobnikiem, który już czwarty rok wypisuje do mnie na AL zaczepne wiadomości typu "gdzie to ukradles?" (sic) i moderacja w ogóle nie chce mi pomóc.
@starigniter Ponieważ to AL to po prostu ignoruj te wiadomości i nie odpowiadaj > nie musisz odpowiadać > nudzi mu się niech sobie pisze🐏
Tu na AG co jakiś czas pojawia się troll, który pisze pod moimi postami obraźliwe komentarze > od jakiegoś czasu przestałem odpowiadać > olewam go równo > ja mam mniej stresu > a jego posty i tak kasują🙄
@Sylwia8792ja Kupuje na Allegro czy AL?