Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilkanaście aukcji które chcę zamknąć. Niestety ja zamykam, one za jakiś czas pojawiają się znowu. W czym jest problem? Czy w tym, że w aukcji mam zaznaczone, że po zamknięciu aukcja ma się otworzyć od nowa? Czy może w sposobie zamykania aukcji bo jest ich kilka?
Proszę o pomoc, bo nie mam już tych towarów, Klienci je widzą i kupują a ja świecę oczami!
Dziękuję
@derkos_kosmetyki allegro czy allegro lokalnie ?
@derkos_kosmetyki To że masz zaznaczone wznowienie po wyprzedaniu produktów nie ma tu znacznie wejdź w mój asortyment i kliknij trzy kropki i zakończ 🙂
@derkos_kosmetyki Czy nie korzystasz z zewnętrznego programu do obsługi Allegro, który automatycznie wznawia zakończone oferty?
Korzystam z Baselinkera
@derkos_kosmetyki W takim razie sprawdź w ustawieniach tego programu czy nie masz ustawionej opcji wznowienia zakończonych ofert. Może tak być i stąd problem.
Nadal występuje ten sam problem. Baselinker już jest ustawione jak ma być a na allegro nadal wznawiają sie oferty po ich zamknięciu
@derkos_kosmetyki podaj proszę przykładowy numer takiej wznowionej oferty.
@derkos_kosmetyki ostatnia edycja w tej ofercie była dokonana przez API czyli zewnętrzną aplikację, dlatego problem trzeba wyjaśnić z Baselinkerem.