Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zauważyłem w ostatnich dniach chiński najazd na moje produkty, wiem, że zdjęcia można sobie używać i podpinać oferty jak komu pasuje ale to w jaki sposób "chińscy" sprzedawcy poprawiają dane produktu skłoniło mnie do zadania pytania czy allegro coś planuje z tym zrobić, czy mam zacząć codzienną akcję tworzenia "nowych" produktów do wszystkich swoich ofert? Oczywiście nie ma problemu, jest API ja sobie poradzę 😉
@mikeza problemem nie jest podpięcie oferty, problemem jest masowa edycja produktów, mieszanie zdjęciami, opisami i parametrami.
@sl-aw-ek masowa edycja była, jest i będzie. Dotyczy to nie tylko rynku chińskiego, ale całego allegro. Zmiany jakie są wprowadzane są często **piiip**yczne, ot dla przykładu podam, że ktoś wprowadza zmianę wagi produktu i wpisuje np. że jakiś drobiazg waży 5kg i spece z allegro to akceptują. Mało tego, są nawet błędy w katalogu tecdoc, które zgłaszam i zawsze są odrzucane. Absurdów jest cała masa, podsyłałem już tutaj screeny, że sprzedawane ramie ma powypisywane setki pasujących modeli, ale nikt nie widzi problemu, bo allegro ma to gdzieś. Ja niekiedy robię dopiski w ofercie, że nie biorę odpowiedzialności za błędy podawane w parametrach z katalogu, bo podpiąć muszę, ale nie mogę nic zmienić. To jest obłęd.