Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam !
Mam pytanie. Czy macie jakiś sposób aby listy przewozowe wygenerowane w wysyłam z Allegro były w takiej samej kolejności jak w zakładce ZAMÓWIENIA ? Próbowałem zmieniać opcje SORTUJ po datach sprzedaży lub wpłaty i nic..... Jak generujemy listy poprzez strony przewożników (Poczta polska , paczkomaty inpost, Kurierzy Inpost )to są w kolejności tak jak w zakładce zamówienia ........... Przy dużej ilości paczek jest to WIELKIE usprawnienie !
@SilverWorld-PL, dzięki za sygnał. Sprawę przekazaliśmy do działu zajmującego się narzędziem Wysyłam z Allegro. Gdy będę wiedziała coś więcej, dam znać.
@SilverWorld-PL, dziękuję Ci za cierpliwość. Listy drukują się w takiej kolejności, jak w zakładce Zamówione przesyłki.
Witam.
Bardzo dziękuje . To BARDZO usprawni pracę.
Pozdrawiam
Witam.
Niestety problem dalej występuje. Tak, przy generowaniu listów kolejność jest taka sama w zakładce ZAMÓWIENIA jak na stronie WYSYŁAM ALLEGRO. Jak już zapisze paczki i wejdę w DODANE PRZESYŁKI to są wszystkie już rozjechane. Nie ma kompletnie ładu . Zamówienia najnowsze lub opłacone najszybciej są w środku