Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od nowego roku SMART będzie w części opłacany przez Sprzedających. Jak Allegro wymyśliło SMARTA to niech sobie za niego płaci bo ja nie zamierzam dokładać ani złotówki. Niedługo Allegro będzie już tylko sprzedawać swoje produkty i chyba właśnie o to chodzi żeby pomału zniszczyć całą konkurencję.
No ale to jakieś pytanie masz czy o co kaman?
Mam kaman?
@cicop jeżeli lecisz po kosztach, tzn., że nie zarabiasz na sprzedaży. W takim razie po co sprzedajesz? Tak, dla sportu czy z nudów ?🙂
@cicop czy masz kaman to nie wiem, ale na pewno masz jakieś dziwne zapisy na jednej ze swoich aukcji:
- Zwracany towar nie może nosić śladów użytkowania (nie może być brudny, zniszczony itp.).
- Zwrócona kwota stanowi wyłącznie wpłaconą kwotę za towar i nie obejmuje zwrotu kosztów za wysyłkę.
- Do paczki zwrotnej proszę dołączyć paragon zakupu który był przy liście przewozowym. (ale dobra, to tylko prośba, więc nie ma się co czepiać)
- Czas na reklamację z tytułu rękojmi: 1 rok - tak widnieje przy przedmiocie nowym, zatem musi być 2 lata.
I to ci nie przeszkadza?
Widzisz sam się odkryłeś że jesteś opłacany przez Allegro. Muszą Cię dobrze opłacać za naszą kasę........
@cicop Jedyne, co Ty będziesz zapewne opłacał zaś, to kary za używanie klauzul abuzywnych. Jak Ci ktoś zwraca uwagę, że łamiesz obowiązujące zapisy prawa, to wypada podziękować, a nie sie bezsensownie odszczekiwać, "przedsiębiorco".
Hasło już macie.
Będzie opłacany przez kupujących, bo przecież sprzedawcy tę dopłatę ukryją w cenie towaru.
Tak dobrze rozumiem tylko jeśli już ktoś jedzie po kosztach i dla niego każda złotówka ma znaczenie i podniesie cenę jak w sklepie stacjonarnym to raczej nie będzie zarabiał no chyba że tylko żeby miało Allegro?
Ja już szykuje busa i będę robił 2 bazary w tygodniu, po co się męczyć z paczkami jak na targowicy lepiej wychodzę 10 razy. Ja jestem mały **piiip**ryk na allegro bulę 6k prowizji miesięcznie, jak zarzucę handel od stycznia to nie będą mieli nic ode mnie. Nawet zakupów nie robię bo w takiej kacioramie jest taniej, można nawet w stacjonarnym kupić i na allegro z zyskiem 1 zł sprzedać ale 10 lat pakowania paczek starczy.
Dobre🤣
😆
Allegro powinno dodać te hasło do tej reklamy ,,darmowe dostawy SMART, bo przecież sprzedawcy tę dopłatę ukryją w cenie towaru'' zarąbiste hasło reklamowe:)
A ja się przyczepię -ale zrobię to w osobnym wątku
@RED czy przyczepiłeś się już?
@exoryna Przyczepił się https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/czy-regulamin-allegro-smart-jest-zgodny-z-...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@cicop, korzystanie z programu Smart! nie jest obowiązkowe. Jeśli nie akceptujesz regulaminu tej usługi, nie musisz jej wdrażać.
,,darmowe dostawy SMART, bo przecież sprzedawcy tę dopłatę ukryją w cenie towaru''
Z tego co widzę to w tej społeczności jest większość pracowników Allegro i wszystko co jest niewygodne dla Allegro jest usuwane. Jest to strona która żyje swoim życiem i nie ma co ruszać takich tematów. Jedna z pracownic Allegro napisała post ,, Przecież możesz podnieść ceny towaru i tym sposobem ukryjesz tą dopłatę SMART w cenie towaru" który dziwnym trafem został zaraz usunięty i nie ma po nim śladu.🤣
Mało tego uważają że wszyscy Sprzedający i Kupujący to **piiip**i a oni są wszystkowiedzący.
,,Nie kąsa się ręki która karmi''
Ja uważam ten wątek za zamknięty.