Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, potrzebuję się dowiedzieć, jaki jest koszt wysyłki przesyłki w rozmiarze D, gdyż do rozmiaru C mi się nie mieści i nie wiem czy sugerowana cena 17pln to cena za jaką mogę nadać? Ważne jest, bo muszę podać koszt kupującemu. A w Allegro nigdzie nie pisze. Samodzielnie, wiem 36,99. A z ogłoszenia?
Nie wiem czy wiesz ale zadałeś pytanie nie pisząc o jakiego przewoźnika chodzi.
@serwis-texas InPost
Rozmiar paczki | Cena brutto | Opis |
---|---|---|
Gabaryt D | 36,99 zł | Maksymalne wymiary: 500 x 500 x 800 mm, maksymalna waga: 25 kg |
@andy-k1 z tego co kojarzę tego nie rozlicza allegro i nie nadasz tego na umowie allegro 😞
@kostas11 No ja wiem 🙂 ale tak dużo tych pytań jest, gdzie pytający utajnia informacje żeby przypadkiem mu nie pomóc.
@andy-k1 Takiej przesyłki nie nadasz przez automat. Zgaduje, że masz na myśli automaty InPost. Cena, którą wspomniałeś nie dotyczy usługi Allegro Paczkomaty InPost, a wysyłki kurierskiej wykupionej u przewoźnika. Możesz ją jedynie nadać na wysłaną rękę.
Jako przesyłkę paczkomatową to nie, ale może sprzedający da radę nadać jako "Allegro Kurier24 InPost" (kwestia czy nie przekracza wymiarów). Oczywiście tu albo podjazd kuriera, albo nadanie w POP.