anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość sprzedaży

MixDom2008
#9 Pomysłodawca#

Witam . Mam pytanie odnośnie jakości sprzedaży. Co poszło nie tak ze z dnia na dzień zabrano mi 95 pkt . Ktoś zna schemat tego działania ? Wysyłki realizowane terminowo , bez otwartych dyskusji , nie było negatywów i żadnych podstaw żeby to się zadziało. W wynikach niema ujemnych punktów za co zabrane tylko zielone za co dodane a minus na czerwono 95 pkt . Support nie odpowiada mają mnie gdzieś . Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

konskiezdrowie
#9 Pomysłodawca#

Ja zawsze piszę do allegro jak mi obniżają punkty za co i mi wtedy piszą dokładnie za co, więc to samo proponuję. Dodam, że powody są tak **piiip**yczne, że szkoda pisać.. typu: brak dyskusji / pytań w ciągu ostatnich 30 dni - no śmiech na sali...

oznacz moderatorów

MixDom2008
#9 Pomysłodawca#

No właśnie czytam czy to żarty czy co , prawie nikt nie pyta w ogóle . Kupują nie pytają i są zadowoleni 

oznacz moderatorów

MixDom2008
#9 Pomysłodawca#

Jak ktoś kiedyś pisał , niszczenie małych sprzedawców 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @MixDom2008. Już to sprawdzam, niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@MixDom2008, wcześniej miałeś 140 punktów za Terminowe odpowiedzi i Średni czas odpowiedzi. Ze względu na brak pytań od klientów i wiadomości w Dyskusjach, przyznaliśmy Ci od dzisiaj 45 punktów w miarach Brak pytań od klientów i Brak wiadomości w Dyskusjach. Stąd wzięła się różnica -95 punktów. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@MiMary Inaczej mówiąc, bezproblemowy sprzedawca jest karany mniejszą liczbą punktów? Zaprawdę, wielka jest mądrość tego, co to wymyślił

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Dlatego poprosić kogoś z rodziny żeby cię o coś pytał a ty zaraz odpowiadaj. Raz na 2-3 tygodnie i masz spokój 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Monika__L Czyli uprawianie fikcji dla podciągnięcia wskaźników. Nie raz tu pisali, że Allegro coraz bardziej przypomina PRL 🐭

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

MixDom2008
#9 Pomysłodawca#

Czyli reasumując , skoro nie mam pytań o zakupy mam dobrze opisane aukcje i kupujący nie mają pytań , dyskusji też żadnych ponieważ prowadzę bezproblemową sprzedaż i nikt nie kłuci się w dyskusjach bo po to one są o za to są zabierane punkty ,rewelacja 

oznacz moderatorów

konskiezdrowie
#9 Pomysłodawca#

dokładnie tak. Ja też na jednym z kont miałam odjęte punkty bo nie miałam pytań i dyskusji w ciągu ostatnich 30 dni. O! Albo, mi odjęli punkty za szybki zwrot pieniędzy - ja piszę do nich, że nie miałam zwrotów od ok 2 miesięcy, więc za co to??? No i wiadomo - jakaś bezsensowna odpowiedź z którą nie ma się siły wygrać...

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

U mnie poleciało mocno w dół za długie weekendy. Kupują o 23:30 w piątek i dostają we wtorek lub później. Dziecinada jakich mało na świecie. 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@MixDom2008 To nie musi tak być, że zabrali punkty za coś konkretnego. One się liczą 30 dni wstecz, więc może miałeś jakiś duży plus, który właśnie się przedawnił 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów