Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć Allegrowicze
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi czy to co widać na dodanych poniżej SS jest normalne? Bo jestem na allegro prawie 2 lata i to moja pierwsza negatywna opinia. Ale żeby aż tak? Rok pracowałem by dostać Super Sprzedawcę.
Ja mam przydzielony SS ale go nie załączam. Jakoś więcej zamówień jest.
SS jest tylko dla klientów bo raz w miesiącu te pare monet dostajesz ale aktualnie to jakieś ochłapy bo zmniejszyli przydział.
@butiqvenus Niestety ale przy 100+ komentarzach algorytm Allegro tak działa.Mało tego, nie musi być wcale komentarz negatywny.Komentarz pozytywny z obniżonymi gwiazdkami robi to samo.Według algorytmu Allegro 4 gwiazdki to jest już bardzo źle, gdzie dla potencjalnego Kupującego oceniającego transakcję to ocena dobra.Niestety ale jest to mało uczciwe.Powinny być tylko komentarze pozytywne i negatywne bez jakichkolwiek gwiazdek.To kupujący powinni decydować czy chcą u danego sprzedawcy dokonać zakupu na podstawie lektury komentarzy, a nie chorego algorytmu.Na chwilę obecną Allegro swoim algorytmem wpływa na decyzje Kupujących.Krótko mówiąc, sprzedający z małą ilością komentarzy przy obecnym systemie oceniania mają przechlapane.
SSem sie nie przejmuj. Jak cos to za miesiac Ci wroci
Aktualnie masz obniżony poziom jakości sprzedaży co może miec wpływ na pozycjonowanie ofert. Staraj sie odpowiadac na wiadomosci klientow w miare krotkim czasie by jakosc nie spadla jeszcze bardziej.
Super Sprzedawca nic nie daje, teraz nawet monet ma juz nie być wiec bedzie to tylko plakietka
Od kiedy: 1 lutego 2023
SS powinien miec realne korzysci z bycia SS. Np prowizja obniżona o połowe