Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak naprawić ten **piiip**yczny błąd który mówi "W związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek, nie możesz wystawić oferty" Mam zaakceptowane warunki, a mimo to non stop wyskakuje ten komunikat. Co wystawię nową ofertę to wywala ten sam komunikat. Ręce opadają. Jest tu ktoś kompetentny i może to naprawić ? 😵
@-SuperMario- poproszę o numer oferty, którą próbujesz wystawić i pełny zrzut z tym komunikatem.
Widać na zdjęciu numery aukcji. Co wystawię to tak się kończy aukcja. Nie przechodzi dalej ze szkicu.
W tytule także wyskakuje błąd:
@-SuperMario- dziękuję, poprosiłam już zespół o sprawdzenie tego błędu, a w między czasie spróbuj proszę usunąć pliki cookies oraz pamięć podręczną i sprawdź, czy to pomogło.
To nie wina ciastek. To Wasz program ma problem z odczytem potwierdzenia znajomości warunków ochrony marek. Powinna to być opcja akceptacji warunków na każdym z kont osobno.
Powiązałem oba konta firmowe i dalej wyskakuje ten błąd. Na drugim koncie nie ma tego błędu, tylko na tym występuje. Naprawcie ten błąd bo to już tydzień trwa ta blokada.
Zresetujcie mi tą ochronę marek jeszcze raz ją zaakceptuje. Dlaczego tak długo to trwa ? Takiego błędu uniemożliwiającego sprzedaż nigdy nie było. Rany boskie jak to dłuuuuuuuuuuuuuugo trwa.
Mam dokładnie ten sam problem. DO KŁA DNIE!!
90% moich ofert tych wystawionych i tych przyszłych to chronione marki i sprzedaż stoi...
Też to zgłosiłam tylko mailowo i rzecz jasna zostałam 3 razy przekierowana do innego zespołu zajmującego się sprawą.. Masakra
Fajnie że nie jestem sam z tym błędem. Ten zespół techniczny to składa się chyba z jednej osoby która jest dodatkowo na urlopie. Takie babole to powinny być rozwiązywane w max 24 godziny. Mają taką kasę z prowizji to powinni zatrudniać arcymistrzów IT, a nie studentów informatyki po szkole zaocznej. Dzisiaj zaczyna się weekend to tym bardziej nikt tego nie naprawi.
Aż 9 osób w zarządzie to jak to Allegro ma funkcjonować. Widzieliście aby w jakiejś firmie było 9 szefów 😎
https://media.allegro.pl/presskits/zarzad-allegro
Ciekawe czy tych 9 szefów ma choć pojęcie co tu się dzieje na forum. A może to ich g... obchodzi siedzą sobie za granicą w willach z basenami mając po 200 tysięcy pensji. Pełne eldorado to się nie martwią życie bezstresowe. Z głodu nie umrą na Bentleya im starczy.
Tak, zbliżający się weekend nie pomaga w załatwieniu sprawy..
Właśnie zwróciłam uwagę na statystykę rozwiązywania problemów na tym forum XDDD
Na 110 000 wątków 17 500 jest rozwiązanych, praca wre!
Najgorzej że nie ma gdzie zgłosić tego błędu. Moderatorzy na tym forum to tylko osoby zgłaszające błędy do odpowiednich działów i te działy to największe zło bo mają gdzieś rozwiązywanie problemów lub nie mają pojęcia jak to rozwiązać. Popracują dwie godziny i idą do domu. Totalna rozpierducha. Brak menadżerów w Allegro którzy byli by mostami między działem IT, a moderatorami. Szefostwo to ma w ogóle wywalone na to co tu się dzieje. Takiego syfu tu dawno nie było. Chińska mafia codziennie zakłada po 500 kont które po miesiącu zostaną zablokowane i też nic z tym nie robią. Na Allegro jest Anarchia. Nikt tu nad niczym nie panuje. Jedynie moderatorzy panują nad forum ale ci z kolei mogą tylko zgłaszać błędy, a sami i tak żadnego błędu nie naprawią.
Daj znać, jak naprawią ten błąd u ciebie 🙂
😲Działa 😮
uf! u mnie też 🙂 udanej sprzedaży 🙂
@-SuperMario- przepraszam, że musiałeś czekać na moją odpowiedź, ale cały czas działam w Twojej sprawie i tak, teraz powinno działać przez problemów 🙂
@-SuperMario- @Ancymon-MM i po całej fali krytyki, którą tutaj napisaliście nt. nas i naszej pracy na tym forum, chciałabym zauważyć, że rozwiązaliśmy Wasze problemy w mniej niż 24 godziny.
Dopiero tydzień i już wielkie halo? Jakieś 18 miesięcy temu zgłaszałam problem który do chwili obecnej nie jest rozwiązany i muszę z tym żyć. Co jakiś czas wysyłam nowe zrzuty ekranów i to jest cały efekt zgłoszenia. Poradziłam sobie, tylko że zajmuje mi to 3 X więcej czasu niż mogło by.