anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Logowanie Sales Center

wyprzedaz_2010
#10 Popularyzator#

Tragikomedia znana pod nazwą "Sales Center" doskwiera chyba większości sprzedających. Ja do tego ogródka chcę wrzucić kolejne kamyczki.

Logując się do Allegro trafiam na konto zakupowe, z niego muszę się ponownie logować na konto "sales center", przy czym po zalogowaniu wrzuca mnie do tego nieszczęsnego "Sales center" ale na koncie zakupowym nadal jestem zalogowany i wylogowanie z Sales Center tego nie zmienia.Mało tego, z Sales Center nie ma żadnej możliwości przejścia ponownie do zakładki zakupowej - to wszystko działa jak dwie zupełnie oddzielne aplikacje.  Trzeba od nowa otwierać okno Allegro w zakładce zakupowej i dopiero tam wylogować. Po co? Ja chcę możliwości płynnego przechodzenia z zakupów do sprzedaży i odwrotnie. Nie potrzebuję kolejnej utrudniającej życie funkcjonalności od Allegro. Jeżeli uparliście się na Sales Center w miejsce prostej i funkcjonalnej poprzedniej opcji to chociaż zintegrujcie to z zakładką zakupową w jeden działający zespół. Jeśli do fafnastu tysięcy zakładeczek pisanych drobnym drukiem na lewej krawędzi ekranu dodacie taką z zakupami to naprawdę większej szkody niż już zrobiliście nie dokonacie.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

mdrogeria
#21 Demiurg#

@wyprzedaz_2010 ustaw se w przeglądarce kafelek do salesa 

oznacz moderatorów

wyprzedaz_2010
#10 Popularyzator#

Taaa... wszystko można obejść.... można zainstalować sobie programik filtrujący zbędne okna i blokujący wyskakujące ankiety Allegro... naprawdę uważasz, że o to chodzi? Użytkownik na każde "ulepszenie" Allegro ma odpowiadać szukając obejść i tricków? Zaraz pojawią się nakładki na to dziadostwo usprawniające pracę... zapewne samo Allegro odpłatnie będzie oferować takie narzędzia....  Chcę mieć jedną platformę do Allegro a nie osobne do zakupów i sprzedaży. Całe to Allegro Gadane w żaden sposób nie wpływa na posunięcia portalu - coś sobie zaplanują i to robią nie specjalnie się przejmując jak mocno wzburzyli wodę w swojej sadzawce...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Kierownictwo Allegro nie przyjmuje żadnych rad, sugestii a nie daj boże krytyki, moderacja pisała że liczą się słupki.

oznacz moderatorów