Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć i czołem 😉
Tak na rozluźnienie piątku bo już mi się znudziły tematy typu nie działa inpost, nie widzę swoich ofert....
Co dziś was zdenerwowało na allegro?
Co sądzicie o wejściu allegro na giełdę?
Czy obecny spadek sprzedaży jest spowodowany celowym zaniżaniem akcji allegro podczas wejścia?
Co dziś was zdenerwowało na allegro?
Nic wszystko śmiga jak nalezy 🙂
Co sądzicie o wejściu allegro na giełdę?
Super będzie nowy właściciel, wyciśnie z nas ile się da i sprzeda dalej 🙂
Czy obecny spadek sprzedaży jest spowodowany celowym zaniżaniem akcji allegro podczas wejścia?
Mi nie spada sprzedaż, myślę że nie mają powodu zaniżania akcji 🙂
@kostas11 taki piątek to stracony piątek 😞 na nic nie można ponarzekać itd. 😞 hahahahahaha
"Super będzie nowy właściciel, wyciśnie z nas ile się da i sprzeda dalej "
....nie, właściciel będzie ten sam, po prostu szukają "jeleni" którzy za grubą kasę kupią mały kawałek toru, wycena zawyżona, będzie jak z Play-em, zarobi allegro i pracownicy (dostaną w akcjach po 10tyś)
@kostas11 a tak na marginesie mówię tu o ogóle, większość sprzedawców tego nie odczuwa bo jest to proporcjonalnie mała skala jednostki
tycz
Jeżeli miało być "ty" to dziękuję za komplement 😉
to nie to
w takim razie nie zrozumiałem i nie rozumiem nadal. Ale ok 😉
@ACCURON swoją drogą, fajnie by było gdybyś jakiś słownik podrzucił😁 może coś ciekawego mówisz, tylko nikt nie wie, co😁
@konto zamknięte na ciebie zawsze można liczyć 😄 i humor poprawiony
@TOPe-commerce a co, nawymyślałam ci kiedyś?🤔 Jeśli tak, to sorry, musiałeś sobie zasłużyć 😇
@konto zamknięte nie nie zazwyczaj na innych kontach trzymamy tą samą linię 😉 poza tym zapewne nie byl bym dluzny 😛
Na szczęście dziś nie mam na co narzekać oprócz ledwo działającego InPostu. Jedynie ubolewam nad usunięciem zakładki Transakcje z MS 😞
Zostawię tylko ciekawostkę z pewnego tematu, co do Twojego ostatniego punktu, może w pewnym sensie powiązane 😄
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/uokik-rekordowa-kara-allegro-nieuczciwe-traktowanie-e-sklepow
Chodzi dokładnie o:
Kto wie, może nadal po cichu windują swoje oferty 😄 wcale bym się nie zdziwił...
@DarkStoorM jakiś czas temu z innego konta którym zarządzam dość ostro poruszałem ten temat, na jednym koncie się tego nie zobaczy ale jeżeli tak jak ja np robię zestawienie 11 TOP10 kont to jest widoczna ewidentne działanie, cały czas z kilkoma innymi firmami zbieramy statystykę aby to móc udowodnić
Bycie na szczycie ofert nie jest wyjątkowo trudne, i Allegro doskonale sobie z tego zdaje sprawę i tak też działa, jest to legalne, jednakże generuje duże koszta i trzeba precyzyjne wyliczyć zyski
Edit:
Tyle że oni nie mają na tym kosztów, bo to ich więc dla nich łatwe, dla sprzedawcy koszta
@Adekpol generuje duże koszty? średnio 13-16% ceny produktu na którym jest marża co najmniej 100% a wielu przypadkach 150% względem kosztów produkcyjnych??
Co to za branża z marżą 100%, u mnie nie przejdzie ani trochę 😂
jeżeli obsługujesz firmy produkcyjne które wchodzą w detal to zarabiasz, jeżeli kupujesz z 5 czy dalszej ręki no to niestety trzeba liczyć